Čekaju ga slavni
0

Pogba dobio zanimljivu ponudu iz Rusije "tešku" 1.500 eura dok mu traje suspenzija

D. P.
Pogba već služi zabranu (Foto: EPA-EFE)
Pogba već služi zabranu (Foto: EPA-EFE)
Proslavljeni francuski nogometaš Paul Pogba dobio je zanimljivu ponudu iz Rusije dok traje njegova četverogodišnja suspenzija iz nogometa zbog korištenja nedozvoljenih supstanci.

Pogba je ranije ovog mjeseca dobio zabranu bavljenja nogometom na četiri godine nakon što je bio pozitivan na doping testu.

Prethodno, Pogbu su u septembru suspendovali na dvije godine, nakon što je u njegovom tijelu pronađen suplement DHEA, koji podiže nivo testosterona u tijellu. Međutim, Nacionalni antidopinški sud Italije je preinačio odluku u četverogodišnju zabranu, što bi mogao biti i kraj karijere za slavnog Francuza.

No, italijanski list Tuttosport danas donosi vrlo interesantnu priču. Pogba je dobio ponudu iz Rusije da nastupa u nogometnoj ligi slavnih osoba.

Pozvala ga je ekipa Broke Boys koja se takmiči u Media Football Leagueu. To je projekt stvoren 2022. godine, a timovi se sastoje od svih vrsta slavnih osoba, uključujući glumce, sportiste, pjevače i ostale.

Sportski direktor ekipe Broke Boys Artjom Čatjaturjan pozvao je Pogbu i obavio razgovor s njim te potvrdio sve u intervjuu za Tuttosport.

Čatjaturjan je poslao ponudu na adresu njegove menadžerke Rafaele Pimenta, a izdvaja se za njegove uslove skromna plata od 1.500 eura mjesečno. Ipak, ona uključuje bonuse, a kako Pogba ne bi bio četiri godine bez nogometa, možda ga to navede da prihvati ovu interesantnu ponudu.