Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas si lola i lupas ko maksim podiviziji,,,,,real se izvukao iz duga vec prosle godine zahvaljjuci spaskom kralju ...liverpol duguje oko 50 miliona....a man utd nikad nije nikom nista dugovao naprotiv...ekipa svake godine zaradjuje..najvise na svijetu..i nije ni u kakvim dugovima ..mozes vidjeti stanje budzeta na oficijelnoj stranici .....ne laprdaj gluposti...a slobodi je ucinjena nepravda...to je ocigledno...treba neko biti bijen fakat!
ne volim slobodu..ali je trebala ipak ici.....ovdje samo lopovluk vlada tako je ocigledan da je to smijesno:@
ma narode nis od ovih tuzbi hajdmo se fino skupit palice u ruke i namarat ih i nikad se ovako nes nece ponovit
Pretor ne rise sviju ti,ko se ba urotio protiv tebe Sarajevo?Neznas ni sta pricas
@sa ma sta ce jedan real u evropi kad dudguju 400 milion, sta ce jedan liverpool koji duguje 350 miliona sta ce jedan mancester koji duguje preko 200 miliona. poklopi se
@realista nemoj dzaba da laprdas Sloboda je pokazala u ovoj sezoni daje kvalitetnija i od Sirokog i od Sarajeva, medjutim oni su se urotili protiv nas. FUKARA DO GROBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
A vala neznam ni sto ce Sloboda u Europi, ionako bi ih nakantali vec u prvom pretkolu.Bolje Siroki Brijeg nego Sloboda u svakom slucaju.
@sa žalosno je da imaš tako mišljenje o FK Sloboda i pored očigledne otimačine od strane usranog Saveza. Sutra se ovo može desiti nekom drugom klubu (osim Širokog svakako) i ne shvatam kako neko može krivca vidjeti u Slobodi. Što se tiče duga pa koji klub u BiH ga nema? SLOBODA ĆE SE KAD TAD OSVETITI ZA OVU NEPRAVDU.
to je bas glupo sto si rekao!?
ma smijesni ste, nemoze klub bez stadiona i sa dugom od 3 000 000 u europu ;)