Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IDEMO LUDO , IDEMO JAKO !!! SRETNO ZMAJEVIIII
A kad igraju protiv Francuske???
Što si glup Euro je u Francuskoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sretno Zmajevi ! Vi ste ponos ove države !
Klix jel ima neki izvjestaj iz Spanije? Kako ste ofirni samo vam to mogu napisat,ima i drugih portala niste vi jedini (Y)
- golmani: Tino Sušić, Asmir Begović (rezerva) - odbrana: Tino Sušić, Tino Sušić, Tino Sušić, Tino Sušić, Tino Sušić, Tino Sušić, Tino Sušić i Tino Sušić - vezni red: Tino Sušić, Tino Sušić, Tino Sušić, Tino Sušić, Tino Sušić, Tino Sušić, Tino Sušić, Tino Sušić, Tino Sušić, Tino Sušić i Tino Sušić Napad: Tino Sušić i Edin Džeko.
Komentar...do jaja...od srca sam se nasmijao...
Tino složi golčinu jučer, idi pogledaj na YT
Hajde neka je sa srećom momci !
Greska u startu,trebali bi doci na Tusanj bar dan prije da odrade trening,da se upoznaju sa terenom,al hajd ko sam ja da pametarim nasem Safetu..
koliko ja znam duzni su stadion prepustiti dan prije Lihtenstajnu da oni imaju trening, valjda to svako zna I zato si I pravu kad kazes ko si ti da pametujes Safetu, ta ti je na mjestu,okani se pametovanja,ne ide ti to zanimanje.
Reptezentacija nikad nije igrala na Tusnju,a mogu doc i 2 dana prije,al eto hajd ti i Safet znate bolje,ko sam ja da psmetujem..
Suskavac ce ih sjebat opet.
A koga je on to "sjebo"? A ja otisao je na svjetsko prvenstvo.. UZAS!!!!
...JHEBEŠ ZMAJEVE CIJELO JUTRO IH PUŠTAM...NEGO RADIJE GLEDAM OVO... -http://www.bh-index.com/video-koji-ce-vas-potpuno-raznjeziti/
InšAllah idemo na Euro. Sve najbolje Zlatni LJILJANI !
Kapitenu sad treba da kidaš odbrane. Yebo City i inferiorne veznjake jer sad iza sebe imaš malog princa drugog Xavia.