Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Utakmica pocela. prosao 30'. na jednom dijelu terena pimplaju igraci Rome. Dzeko ceka ispred gola. Nema lopti. Dzeko trckara...Ovaj koncept Rome, zasada, ne odgovara Dzeki!
Gdje je prenos utakmice? (osim Arena)
Ovaj tekst moramo svi pročitati: Koliko košta miran san povratnika u Prijedoru? http://saff.ba/ovaj-tekst-moramo-svi-procitati-koliko-kosta-miran-san-povratnika-u-prijedoru/#.Vdh1spd74yc
i tata bi sine :)
a što morate presrat s tekstom..."a nije isključen ni prelazak Milana Đurića iz Cesene u neki od klubova iz elitnog ranga." odvadite loma ako nemate šta pametnije napisat za popunit kurton od teksta!
Dzeko kad got on negdje igra osvoji titluve. Za Zelju, Za Wolfsburg i za Manchester City sad samo još u italije 🏆
realno nije džeko neko pojacanje da se govori o tituli , da je valjao ostao bi u Cityu al haj nek ovi imaju šta tisra ove godine :)
Sva sreća nisi glup...
Tevez je druga prica, zna se zasto je otisao , a ovo je druga prica ,uvjek sam govorio da takvi igraci kao džeko , tj. klasicni centarforovi imaju kratak rok , bljesnu i nestanu , uzimi malo pa prelistaj tu problematiku , imas dosta primjera a najveci je problem što se ta igra ne uklapa u moderni fudbal , vrijeme klasicne 9 je proslo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kad je ova tekma.
18:00
...naprijed nasi.