UG Bordo prijatelji 1946
0
Počinje borba za bolje Sarajevo
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo mene na slici hehehe ;)
SAMO NAPRIJED NEMA POVLACENJA
UPRAVA NAPOLJE!!!!
voj rajko nocna mora svijeg balja
sine, idi na youtube pogledaj koji video s zadnjeg derbija pa nesto komentarisi.... sarajevo jeste lose i tu nema sumnje, ali gdje god mi bili vi ste uvjek ispod nas, tako je bilo i tako ce uvjek biti....
Ukinuti FK Sarajevo i prebaciti sve u Zelju ali da dodaju vodu igracima .... ipak je Zeljo bolji klub a o navijacima da ne govorim. :))) hi hi
oooooooo, oooooooooo, oooooooooooo, VOLIM TE SARAJVO!!!!
Former Bosnian president Alija Izetbegovic was under war crimes investigation until his death, the Hague tribunal has revealed on the day of his funeral.
samo naprijed saraj`vo
Ma vala u mom voljenom klubu odnosno u onoj upravi nista se ne mijenja vec decenijama.Naki penzioneri ispijaju kafe i igraju domina.Merdanovic na istom mjestu jos od ubistva predstolonasljednika Franca Ferdinanda.Klub isti pa cak i one vitrine sa peharima.Okrece prostorije s vremena na vrijeme i to je to.Nikakve vizije za buducnost.Cista 0. Kod malih strumfova sa Grbavice jos gore oni nemaju ni za kafe a o krecenju i ne razmisljaju.
Samo naprijed IDEMOOOO