Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cirkus ! PRAVITE STADION DA LIČI NA ŠTA TREBA DA LIČI !
Stadion je ruglo, sramora za grbavicu i grad, fuj fuj.
Koja rupa od stadiona pa ljepse svlacionice imaju neki klubovi u 2 ligi centar , Gdje su pare od europe hahaha koje ruglo od stadiona
Dobro ste se sjetili!!
Šibicari,onda možete u Evropu,sa Vrbanjušom. Glumite neke veličine i glavni grad,-bolje štala izgleda od vaših svlačionica.
Zaista teško je bilo šta reci. Nadam se da je ovo tek novi pocetak da se malo šminka stadion. Mnogi su sve i svašta obecavali , 20.godina od rata je pocelo da su polahko radili i ulagali, samim time i da je država imali sluha za ovo. Siguran sam da bi imali najbolji stadion u BiH. Nažalost svi nivou vlasti pocevsi od opcine pa na dalje niko ne želi da se bavim ovom problematikom !!!!
tacno sto neko rece ni za popisat se nije a nemoli okupati
volim ZELJU ko mamu i tata al zajedno i srce me boli koliko su stete napravili ovi lopovi sto se vrte i sad u Zelji....Molim te Boze nek im djeca dobiju rak,sidu,hepatitis....
Ovo ne treba renovirati, nema se sta renovirati, ovo treba zapaliti!
Hoće'l biti tople vode?
a novi stadion kad ce to
vidi pitara lafo sve milioneri,opapučili se opanci
srbi ba odjebte vise sa svojim komentarima idite u srbiju pa serte
Ucite se od Zenice kako se to radi.
jadno izgleda! zao mi je zelje u jednu ruku zasluzuje dosta bolje!
Željin ''stadion'', Željina ''djeca'', Željina ''utopija''. Hahahahhaha. Kakva gamad od kluba i navijača koji strepe pred Delalićem i onim iz Albanije.
jao svlačionica kao da je 1965,ma neda amar pare samo sebi plate i to je to al i u pravu je kome kad dođe hiljadu gledalaca na tekmu,ko će ih gledati
Pokupili s nekog objekta koju vrecu cimente i kreca,malo cigle i potrosili 50 000 eura. A materijal je zapravo otisao na Osimovu vikendicu. Zamjena vjesalica i pravilno nivelis kostalo 5000 eura.