Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li i ova raja na party sa Cecom? Ili preferiraju Šabana?
Večeras u Bosni Milica Pavlović pjeva čini mi se :D
@dervofincii Džekan više preferira Šabana
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ispravka Okupljanje reprezentativaca u kafani na ilidzi
A sta je sa nogometnim centrom u Zenici.. .. Tu nema okupljanja, napravljno samo onako jel??
kod ovog majica J7...to je ona Ronaldova marka CR7 al kad kupis na pijaci pise J7
ciro ciro nisi bio najbolji al si bio legenda ovakve timove bi s tobom razbijali i usput bi nas nasmijao sa tvojim izjavama ovi glume neku profesionalnost lafo ovi dobri neugodni i sl.sta bi tek rekli da igramo protiv svaba il spanaca od kad nas cipar podera u zenici i nas prvak gubi protiv maltezana onda nismo nigdje favorit osim ciro je opet tu....
jebm ti prezime... Ej "Cocalic" hahahah
a ta ce ovi najlosiji dodju prvi ;)
Zanimljivo je da kod svih igraca, nebitno u kojem sportu, u pravilu pada forma od momenta kad se pocnu okupljati za reprezentaciju. Neki se od ovog nikad i ne oporave i dalja karijera ode u krivom smijeru. Izgleda ova okupljanja im nakon strogog karantina i čvrste ruke u klubovima dodju kao relaksacija i ispusni ventil.
gdje ceca gostuje da im carter let organizujemo
gdje ceca gostuje
neka se pridruze kosarkasima nemoj da ostanu zakinuti
Ciganin je al' najlepši!
Ciganin mozda jeste
Veceras u Bosnu i razgulite se ko levati.Ugledajte se na nase kosarkase.
evo ga odma poceo da je estonija nezgodan protivnik. volio bi da jednom kazu razyebacemo ih pa nek izgubimo.
ciro im je sedam komada slozio onomad.
117.-a na FIFA rang listi, vrlo neugodno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
::bo te nekad smo imali 23 vrhunska igraca, danas nam dolaze iz Moldavije. Vranjes ni sam ne zna gdje igra. Pola ih u 2016 toj nije provelo ni sat vremena na terenu.
Hoceli se sad i reprezentativci poceti buniti zbog Arapa na Ilidzi??
@dervofincii Ako mislis da na zapadau nema prekrivenih zena, grijesis. Ali ko ce ti zamjeriti kad si svega dva put izasao iz svoje rupe.
@dervofincii Sumnjam da si obisao pola sto sam ja. A sta to kod nas? Pa nase zene uglavnom pokrivaju kosu . tj. hidzab. Ovo sto sve prekriju su 99% Arapkinje i turistkinje su......
PRIKAŽI ODGOVORE (6)