Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna - Kipar 3:1
1:4
utakmica Portugal - Albanija nije igrana u Lisabonu kao što klixovci pogrešno prenosite. Inače, uz toliki broj grešaka koje radite, neiscrpljiv ste izvor za moje učenike kad im želim objasniti temu "kako se NE baviti novinarstvom" - ako ništa drugo, hvala i na tome.
Bravo Albanci !
Bošnjak sam sa planine Prikletije. Živim i radim u Sarajevu kao biznismen. Pokrenuo sam antikorupcijski val i nisam dao da biju narod.. Iako me pravosuđe na Kosovu tereti za kriminalne radnje, svim srcem sam navijao za Albaniju.
Jesi li to ti Šćepo?
Jeste li vi iz UDBe
PRIKAŽI ODGOVORE (5)