Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala nije tacno da nevlada veliko interesovanje za ovaj susrer, primjer, zvao sam prodajna mjesta u Tuzlu, Lukavcu, Banovicu, Gradaccu, Tesnju i Kaknju i sve karte su rasprodate u nevidjenom roku. Bice BP pun kao i inace i nasi zmajevi ce imati veliku podrsku do pobjede. U to nesumnjam.
nadajmo se da nece biti antisemitistickih transparenata i stoke koja ce obrukati nasu zemlju koja je inace poznata kao jako dobar domacin
Normalno da nema ni blizu interesovanja kao prije,vecina navijaca koji su godinama isli na svaku utakmicu vise ne idu zbog lopovskog saveza i lopovskih selektora.Ja njima 40 kermi a oni meni Avdiju,Tinkija,Anela Ne Dodaji Meni Molim Te Hadzica,Stojana Rivalda?...Neka hvala.
ovo je mec prvenstveno za nas ali i za palestinu, za napaceni narod , gazi sve cifute sve su to pickiceeee
Cumback izrael?
Normalno da je cirkus sa kartama kad reprezentacija igra na stadionu od 10k
Ovo jos samo kod nas ima
isplati se samo ako ce je nekom patrioti diasporcu prodat po duploj cijeni ,zavrsili smo mi svoj put za euro protiv kipra ,forma igraca totalna nula. Kao eto gorice na terenu jer neigraju dovoljno u klubu zaljni dokazivanja haha
Jedino bih cekao u tom redu citavu noc da kupim kartu kad bih je poslije prodao za duplo vecu cijenu.
a ko ti kaze da je i oni nece prodat....
Trebamo doci u sto vecem broju u Zenicu da podrzimo nase Zmajeve do nove pobjede! :)