Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji papak ovaj murinjo. sve nešto priča protiv sudija a igrače tjera da vrše maximamlan pritisak na njih. optužuje druge ekipe za simuliranje, a svoje cigančiće nagovara da igraju kao mesari. zaista mi nije jasno da ga uprava reala nije davno nabila nogom u stražnjicu.
Konacno nesto konkretno i od luzera iz Madrida.
Hasta la Rista baby!
SR.ANJE
a nema pobune protiv Guardiole nakon 0:0 sa Valencijom ? hahahaha koji ste vi jadnici jbt i kad barcelona odigra nerjeseno to je ok a kad Real odigra nerjeseno to je drama a? hahahah ma da, ima i onih koji ce to da progutaju hahahaha
Zaglavio mi se vibrator u pakaš.
Mourinho je seoska varalica
kakkav klub takav i trener ko ih j:P
real jeste u krizi al ako niste dobro vidjeli te stvari oko ne sloge u svlačionici je ipak katalonska štampa tempirala i mani te se ćorava posla...real je odigrao posljednju lošu utakmicu,traži murinjo rokade i do iduće tekme mislim da će to biti uštimano..što se ekipe tiće,treba te znati da je recimo primjera radi real osvojio više bodova od barcelone ove godine dosad sa ligom prvaka...bez onog nesretnog poraza u valenciji to nije uopšte tako kako mediji pišu nego lično mislim da ove godine nema lagane utakmice nikome...
Nije kriv Mourinho nego oni koji vode Real...
Posle utakmice protiv Dinama Real se raspao... Što je Dinamo napravio Realu koji je utakmice prije dobivao sa 7:0 a sad gube. hahhahahah Dinamo je moja ljubav jedina na svijetu!
j.... Murinja i njegove pedere pogledajte članak i fotografije o japansko-havajskim ljepticama.Konačno nešto lijepo i na ovoj stranici.
NAVIJAM I VOLIM REAL ZAISTA MNOGO TO JE JEDAN VELIKI KLUB SA JEDNOM VELIKOM NAJVECOM TRADICIJOM STO JE FANTASTICNO.UGLED NAM KVARI OVAJ S_U_P_AK MOU KOJI STVARNO NIJE SAV SVOJ !! ZATO JE SADA REAL PAO U OCIMA MNOGIH:JA I DALJE VOLIM REAL I VOLJECU GA ALI ZASITA STA RADE I KAKO IH SE GLEDA TO NIJE NORMALNO !
cenifa, hala, cucavac, se raspada ko kula od karata..
bahili iz reala tempirali formu za superkup s barcelonom pa se sad muce...
Eto taman ce neki novinar od tebe imati kompleks. Slazem se da su i pomalo subjektivni, ali samo prenose pisanje drugih medija. Cinjenica je da javnost ne voli prepotentog Murinja i njegov nacin nacin rada. Ako je iko iskompleksiran onda su to doticna portugalska gospoda, a zna se vec od koga i to duze vrijeme. Da ne bude zabune, Real mi je draga ekipa, ali u posljednje vrijeme previse \"ciganisu\".
Ovog coona je ocito zabolilo cim pise ovolike komentare.