Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ti si jaro sve u pravu, BL sve redom gazi, a nema pomoc sudija, te nekih bogatih glupana iz S. Arabije ko ovi neki a opet nemaju nikakvih rezultata, bitna je tradicija, historija, a to imaju klubovi uz bundeslige, kada gledas bolan odmor za usi i oci, nikad ne znas ko koga moze pobijediti, a ovamo konstantno pobjedjuju real i barsa, ne mora se la liga ni igrati kad se zna koja su 2 prva tima, a u BL Bayern, BVB, Schalke, Leverkusen, M\' Gladbach, Wolfsburg, Stuttgart sve se bori za vrh, ljepota jarane . Ni ja ne mrzim BVB, stavise cak su mi veoma simpaticni i dragi ( posebno Lewandovski i S. Kehl itd ) I brate ono prepucavanje ko je najbolji real ili barca ja mislim da su dortmund i bayern 5 svjetlosnih godina ispred njih :D Vrijeme bundeslige tek sada dolazi, pogotovo u LP prvi na tabeli Schalke, BVB, Bayern, ma ljepota brate moj! I ja mrzim ove navijace reala i barce kojima je draze kad ovaj drugi klub izgubi nego kad oni pobjede, kakva je to ba ljubav prema klubu ? poz ;)
pratim je od kada gledam fudbal, potpuno si upravu za stadione, razvoj igrača organizaciju PLUS., ljepota od fudbala kao igre i bez nekakvih tajkuna i alibaba, al konačno je sve to došlo na naplatu, sa pravom Španskoj ligi rame uz rame a kada se uzme u obzir stanje Španije i ekonomije, navika Reala i Barce da \'budu pogurani\' neće ni oni dugo biti ispred. sretno u borbi za titulu i neću pogriješiti ako kažem i za Ligu Prvaka. ne mrzim Bajern samo navijam za Dortmund još od one sjajne generacije 1997 kada sam i zavolio fudbal. pozdrav ;)
iskosa jarane, Bundesliga je vec odavno najjaca, ima najbolje stadione, navijace, ne kupuje igrace po kolosalnim cijenama a sve dublje tonu u minus. Evo kao promjer navodim Bayern - ne kupujemo neke skupe igrace, a i pored toga imamo najbolji tim u BL a finansijski smo u odlicnom stanju dok klubovi iz engleske, spanije, francuske propadaju ko titanik. Prijatelju, to sto kazes da je titula daleko, to jeste, ali imamo mi brzih igraca, stici cemo je ( hahah) Danas petarda Hannoveru, iduci put vama (aBd) . Sretno vam, trebat ce vam sreca ;-) #miasanmia
Svaka čast na pedardi. Bundesliga počinje da dominira ali budi siguran da ste daleko od titule, prvak je tri pobjede iza a do kraja je daleko :) Deutscher Meister nur der BVB !
Što reče kolega,čast je biti navijač bayerna... Ein Leben lang...FC Bayern
Koji je Bayern gigant od kluba... Gomez, Lahm, Kroos, Schweinsteiger, Neuer, Dante, Gustavo, Robbery pa prejaki su, ove godine sve osvajaju sigurno ( aBd) Gomez usao na teren i odmah dao gol, igracina! Tradicija i historija se ne moze kupiti novcem ko sto pokusavaju City, Chelsea, PSG itd. Slozni su i djeluju kao ekipa i kada ne ide, disu kao jedno na terenu, placu nakon utakmica sa navijacima, raduju se sa njima... KAKVA JE CAST NAVIJATI ZA BAYERN. MIA SAN MIA!