Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta radi ovaj 'Jugoslovenski' imigrantski trio, Sakiri, Arnautovic, Bojan, bas se nasli, dobro se uklapaju, a svi bili 'otpisani', a sad mogu lako i u top 4, imaju jednake sanse ko i ostali nekih 7 ekipa sto se bore za top 4. Shakiri je super igrac, samo trebalo mu je malo, par sedmica, da se adaptira na Englesku, vidjelo se sta je radio u Brazilu, glavni bio za Svicu, i zamalo podjose Argentinu za Messi i Di Maria je jos igrao tu, i primise gol u 120. minutu, i onda pogode stativu u 121.
Bio je malo izgubljen poslije, u Bayernu samo klupa, onda nije mu pasao Inter, i drago mi je da je sad nasao taman klub za sebe, dobra liga, i tim, i vazda igra, posto je on jos vrlo mlad igrac. I Ozil danas sta radi, uvijek bio odlican igrac i umjetnik, al nisam ga vidio na ovom nivou da sam dominira i pobjedjuje utakmicu ovako. Ako nastavi igrati na ovom nivou, bice Njemacka onda jos bolja za gledati na ljeto.
Po meni ove godine engleska liga je zanimljivija nego zadnjih godina kad se unaprijed znalo ko ce u ligu prvaka a ko u ligu evrope. Do kraja prvenstva ce biti jos puno iznenadjenja. I mislim da ovaj tottenham nije za otpisati u borbi za prvaka, konkurencija nikad slabija a oni imaju dobar sastav. Uz malo srece i truda sve je moguce do kraja
bešić klupčaga hahahahhahahahahahahahahahah ahahaha haha hah ah a h ni sekunde hahahahahahahahahahahahah kmeeeeee kmeeeee
Ima Sakiri i on je nas.....oppaaa