Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VOLIM TE SARAJEVO ! KOMPLEKSAŠI, NAVALITE !
sarajevo sampion
VOLIM TE OLIMPIC!
#Nova Bila, to ti je k`o da si mi rekao da je Žuti sve osim bogalj. Nego veliki stovatelju \"hrvatskog\" kluba Travnik, dodji malo na Pirotu, uzivaj na tribinama sa svim do jednog bosnjakom, u igri igraca bosnjaka, upravi bez ijednog vlaha i zvuku ezana sa 17 dzamija.
@Travnik pitaj Pitare,Manijake,Robijase..reci ce ti da je NK Travnik sve samo ne bosnjacki klub
Moj ti uš\'o..
Bravo momci....uljepšali ste mi dan.Pozdrav pitarima širom svijeta.
#Nova Bila. Ti mora da si neki saljivdzija.
Pustimo Zelju i Sarajevo, Pricajmo malo o Travnikuu :)
i HRVATSKI ŠPORTSKI KLUB TRAVNIK je pobjedio..
@lažni bolo Pa zar jadniče nisi na Grbavici....., ko brani čast Dimitrijevića..... hahahaha.... Bitno je da se bodovi sakupljaju.... Evropa je sve bliže i bliže...., pa zar da dozvolimo Dimitrijevićima da predstavljaju BH i sarajevski fudbal u Evropi..... to bi bila SRAMOTA....., a kada je riječ o ekipama koje si spomenuo najteže je uvijek bilo igrati sa ekipama koje se bore za opstanak, jer one ne biraju sredstva da dođu do pobjede.... Sada si me uvjerio da si nula (0) navijač kao i većina Dimitrijevića, tako da nisi vrijedan rasprave...... Dimitrijevići izaberite novog advokata-pravog navijača koji bar jednom godišnje pogleda utakmicu na Grbavici...ovaj je katastrofa...
Gdje ste sada kompleksaši, da vas divim, zavukli se u mišije ruwpe kada DIVOVI pokazuju pravo lice i kada je proradila BORDO mašina!
P.i.p.o , P O S E R E M O TI SE U USTA !!!!!!!!!
http://betdojava.blogger.ba/
Cestitke upravi i igracima na tri velicanstvene pobjede ovog proljeca, protiv tri najslabija tima u ligi (vidi tabelu) - Slobode, Slavije i Kozare. Nije bilo lahko pobijediti dva fenjarasa, zato je sudija morao ponistiti cisti gol Slavije i ostaviti Kozaru sa igracem manje da ih slomijemo u zadnja 2 minuta. Uz ovakve sjajne igre ni titula nije daleko, mada nam sada dolaze tezi protivnici. Jos jednom, svaka cast, ponosan sam sto navijam za Sarajevo.
P O S E R E M O TI SE U USTA .
Jel to zavrsio 6. čas ili je mama otisla ko0d komsije?