Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosnoo
bravo komsije. nek\' vam je ziva i zdrava krava.
Firma ne posjeduje halal certifikat Sarajevski vrtići povukli paštete sa svinjetinom i prekinuli ugovor sa Redexom Direktorica JU \"Djeca Sarajeva\" kaže kako smatra da nema potrebe da se pravi skandal oko toga što se cijela stvar desila baš u mjesecu ramazanu, jer da je \"takvo šta strašno u kojem god mjesecu da se desilo\". Demokracija je pravo izbora, a ogranicavanje izbora i nametanje od strane vjerskih vodja je u najmanju ruku na.si,lje, pa do uvodjenja teokracije na mala vrata; a ne multikuluturalnost, demokracija, prihvatanje, otvorenost i tolerancija koje tako ocajno zelite prikazati svijetu. Americka izreka kaze:\"Ako stavis karmin na svinju, ipak ostaje svinja.\" Isto tako, ako islamizam reklamiras kao gradjanski koncept, to ipak ostaje samo frankenstajn od drzave. Jadna ona drzava u kojoj neizabrani vjerski lideri odredjuju pravila. Kako god vi ovo nazvali, rijec je o islamizaciji drzave! Tko nije sa nama dobice metak (u koverti). Musolini...sjecate li se?
Halo vi sto s-e-r-e-t-e da su fuj igrali..fino u podgoricu i igrajteee
radujte se sitne duse,Sarajevo slavi u revansu sigurno
@ slucajno Dobro si to konstatovao , sad ih treba nabušiti za to . Evropski , naravno :D
Bravo, Saraj\'vo! Idemo dalje! : ))
Ne igra BiH nego FK Sarajevo , seljak neupućeni. Pjevat će se himna Sarajeva
Sarajevo igra vrhunski, to su i demonstrirali na sinoćnjoj utakmici. Uz igru koju su prikazali sinoć teško da mogu ispasti, dakle ja sam više nego siguran u prolaz Sarajeva, koje je odlično posložilo redove... Ipak, sretno u uzvratu, da nas sreća prati. Amin!
timovi bivse juge vise ne vrijede qurcu
Ko Visoko leti, Kakanj zimi...
nek nam je samo ona rupa s gola otisla,naprijed sarajvo
Kao prvo čestitke BORDO BIJELIM na još jednoj evropskoj pobjedi..., drugo, ova Zeta je zalutala u treće pretkolo, oni sinoć nisu opucali po golu čestito, mogu zahvaliti sudiji na poklonjenom slobodnjaku iz kojeg su poentirali..., kad smo kod sudije da kažem da se nije trebao vaditi i dodijeliti drugi žuti onom igraču Zete...., treće mislim da se samo čudo može desiti da onakva Zeta izbaci velikana, smatram da velikan i tamo može postići 1-2 gola i osigurati zasluženi prolaz..., mi (PITARI) smo ponovo održali čas navijanja..., treba malo smanjiti i pritisak na igrače ovih 7 dana i jedino što me je malo naljutilo jeste priča o umoru nakon par utakmica..., kako onda da igramo Evropsku ligu (uz ludu sreću u pley off) kada smo se već umorili.... U svakom slučaju poraditi na odmoru i fizičkoj spremi do naredne utakmice i pokazati pravo BORDO BIJELO LICE....
pravite navodne sportske dogadjaje u sarajevu samo ispadate jadniji i smjesniji
golubovci
http://i47.tinypic.com/2qup0 gi.jpg
Jel neko primjetio 3 prsta kod proslave gola ovih \"finih\" crnogoraca...ako nije ima na sourcu.ba na 2 min . 54 sec fin prikaz kako to hinje rade !!!