Večeras Albanija – BiH
0
Po pobjedu, mi vam vjerujemo!
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kidišu Albanci kidišu :-)
albanija je tezak ispit vjerujte oni pretezno dobijaju na tom stadionu tu su pali mnogi bolji od nas cak i grci nakon osvojenog ep
prenos na ....atdhe.net , http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/
1:1 je realan rezultat
Po mom misljenju nemamo sanse sa nasom igrom ni protiv Albanije, dzabe su nam imena kad nemamo sistema uigrane igre, kao sto se moze primjetiti kod drugih timova.Povezivanja akcija,odbrana itd.Susic ce kobajagi primjeniti neki sistem Boga pitaj koliko je star taj sistem star, vidjecemo daj Boze da nisam u pravu. Da smo Bogdom izabrali za selektora Barbareza, koji eigrao u najacoj ligi na zemaljskoj kugli, koji je bio jedan od najboljih igraca te lige,koji ima iskustvo sa najbolim trenerima klubova u kojim je igrao, lakse bih ga shvatili i reprezentivci nasi koji igraju u Njemackoj, daleko bi vise dali i pruzili za reprezentaciju Muslimovic, Salihovic, Ibisevic naprosto bi razbijali druge timove svojom igrom. A ovako imam tremu pred utakmicom sa Albanijom, valjda ce mo pobjediti ako nas podze.
Čekamo večeras pobjedu naše BiH iako je Albanija veoma dobra repka. Moramo im vratiti za onaj poraz iz naše prve historijske utakmice.
problem je što oni ne vjeruju u sebe!
Najviše pogodaka: Alban Bushi (14) hahahahahahahahhahaha
Prenos naših uvijek zagarantovan na RTRS... 20:30 AJMO BANE, LANE, KRASIĆ MILOŠE!!!
Koliki degenerik zaista moras biti i koliko jadan moras biti da sjedis 2 i po sata za kompjuterom gledajuci jednu te istu vijest i ponavljajuci jedan te isti post?? stvarno svasta ima ovdje...
hahaha pa ti se pridružio ovim isfrustriranim četaljima :) crnokošuljaš bijeločarapar
Nadam da će te ga popusiti, ali ono uvući do balčaka. Pozdrav iz Mostara.
Pobjedit cemo ako Bog da.
ma nema dalje...jos ako nas i Albanija pobjedi prestajem navijenjeXD hahaha.....pa stvarno morate pobijediti hajd sad rucak vecera sklekovi i na teren :)))
BICE PRENOS NA RADIO-TELEVIZIJI REPUBLIKE SRPSKE U 20:30 A IMA I SUTRA U 21 NA HRT2