Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konačno nećemo gledati mahalske trenere tipa varešanović, arapović, i ostali treneri poslije rata iz plejade mahalaca. nadam se novom, evropskom sarajevu.
DŽABA PARFIMERIJA, I DALJE SMRDE
g. Plíšek, puno sreće.. pozz iz Češke...
@BORDO.ODIN Hebo ti Mirza svu familiju dosadnu ...... pa nije Pep Guardiola pa da radi njega izlazim na ulice i da ga molim za ostanak u klubu. ... ti si mu sigurno nesto u rodu, pa te hastra da vise ne bude para .... aa ? .... znam ja :)))
zar se radnik moze unistiti...a prvi put u historiji njihovi klinci su imali klupski bus da idu na gostovanja...magla se dobro prodaje
Plisek za dva mjeseca: \"Ja nemati za virsla. Puno pogrijesila sto dosla u Torpedo. Najveci talent Avdic 35 let star. Torpedo je je udbasko fotbalový klub\". hahahahaha Mada sam pitar iz Čajnića ova ti je dobra
FK SARAJEVO JE DOBILO NOVOG TRENERA A P.I.PO ( BORDO.ODIN) NOVOG ZALIZANOG DECKA ! !
Kada te je Mirza prvi put obescastio ??
SVI NA ULICE NE DOZVOLIMO DA OTJERAJU MIRZU KOJI JE NAS NAJBOLJI TRENER POSLIJE RATA.
PUSA ZA MOG ZALIZANOG ! !
Jeli retardu imas li ti sucajno sestru ?
K.ARA PA STA ??
TEBE MIRZA SIGURNO K.ARA CIM SE ZALAZES TAKO ZA NJEGA .
Plisek za dva mjeseca: \"Ja nemati za virsla. Puno pogrijesila sto dosla u Torpedo. Najveci talent Avdic 35 let star. Torpedo je je udbasko fotbalový klub\".
Sad nas Mirza samo moze spasiti propasti..tj.da ostane kako trenutno jos i jeste trener a da ovog s kofercicima vratimo u njihov biznis nazad!!!
Irfan,irfan....Unistio je fk Radnik a sad ce i FK SARAJEVO ....Kad ima para sto ih nije ulozio u Radnik nego dosao i ovo malo sarajeva upropastiti s svojim evo trenerom sutra igracima....Nije nama niko kriv sto smo glupi lozimo se na Zeljinog Dzeku pa kontamo evo pravog covjeka???
Ovo ti nije trebalo.Vodio si Želju i da sad dođeš u gradskog rivala.A što se tiče Sarajeva đžaba vam trener zna se tko je bio i ostao ponos Sarajeva!PATITE HORDE ZLA ŽELJO ŠAMPION OOO ŽELJO ŠAMPION!