Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajevo - orebro-5:0 stadion kosevo gledatelja 40 hiljada STO DA NE
razligu dosta je vise i tvog pametovanja.. sretno Jiri
CUCLAJ JACE , MANIJACE !!
KARINJA GA KO STIGNE SAD MOZES MISLITI KAKVA MU JE SESTRA KADA NJEGA KARINJAJU A NE NJU .
pa, po vama niko ne valja, prvo zalizani Mirza, sada ovaj anonimni čeh, pa šta hoćete bogati, ako želite bolje sutra, prvo riješite stvari u upravi, tu vam leži virus, ali izgleda, pošto niko ne želi priznati, da prljača i kompanija, koji su napustili klub, neće lako odustati od sarajeva, budite spremni na još koji potres unutar kluba, jer su ipak u pitanju veliki novci koji trebaju doći u sarajevo, sve se vrti oko para, a sarajevo je tu zadnja rupa na sviralu..
TICE VAM JESTEL\' TO SMIJEŠNI ? LAKAČE VAM ISMARA ? TARIKA VAM ŽVALJE ? ENISA VAM PIČUGE ? NIKOLE VAM NIKIĆA ? JOJ TAKO MALI.
Obeco sam Pliseku da cu na posudbu u Sajajvo!Samo me nemojte tjerati da pogadjam izmedju stativa,ako stavite kloceve mozda!Povescu i Asmira i njegovu gospoju,mnogo dobra preme meni!
TI SI KRALJ DIVIM TI SE HAHAHHHAHA oplako sam!!
Moze mi podudlat :D hahaha
Nek ste vi prirodna tvorevina nastala evolucijom šiptara slastičara i šiptara pekara. LEZI KERU!
Tebe i sve one koji VOLE FK SARAJEVO. Samo ti čitaj i dalje, i ti i tvoji mali leteći medvjedići. KOMPLEKS JE ČUDO!
a šta kaže na ovo urbana gerila sa ciglana i koševskog, tj Bordo prijatelji?? ;)
Vidi mu cvika, k\'o lepa brena. još jedan papak kod pitara :))))))))))
Izbacila je gospodja Jirija iz kuce davno,i uzela mu kucu.Kuca se nalazi u selendri Dolni Bousov,kod Mlade Boleslave.A lik pojma nema sa životom,Treniro je Teplice koje su završile na 10 mjestu,pa ga najurili iz kluba tako da je on u češkoj završio davno karijeru jer niko ga nece.Ovo mu taman dobro došlo,al još uzmite u obzir da mu je prema njegovim izjavama Željo osto dužan još 50 milja eura,i on se vraca u BiH ponovo????
zar nije dosta da ste nam igrače uzimali da se uopšte možete registrovat, sad vas i naši ljudi vade iz govana
e moj pane jirz, garant te gospodja izbacila iz kuće, pa ko biva đe bilo
MALENI .i.z.d.u.va.j.t.e nam bordo .k.u.r.a.c !!! samo SARAJ\'VO