Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tesko otici na FB i pogledati komentare Torcide o amidzinom jazavcu i sve ti bude jasno (mada je meni odavno jasno da mali veze s vezom nema). Ugusi i ono malo igre,prodaje neke finte koje nikada ne prolaze i nemocno mase rukama.
Tko danas nije igrao protiv Hajduka i Zvezde nek se kani kladare...
poturice na aparatima
Možemo se mi njima smijati, ali od iduće sezone će Hrvatska imati 2 predstavnika u ligi prvaka
@gusta mali Fiolić plus prešao u Dinamo....
kako je nas susic unistio sa ovim tinom ccc kako su ga preko repke htjeli prodati u veci klub ccc i on otisao na svjetsko a zukic nije ccc e kurko iz hajduka moze samo otici mozda u vrbanjusu ako ga braco bude trazio
Tino je smece koje niko nece. Vise od dvije godine i 5 prelaznih rokova prodje a njega niko ne kupi,Hajduk ni jednu jedinu ponudu za njega nije dobio.
@pam Ni Dino Selimovic nije trzno na adzinog "velemajstora"!