Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije saopšteno iz "ovog kluba",već je saopšteno iz NAJVEĆEG I NAJTROFEJNIJEG BH KLUBA novinaru maleni pitarski
baš lijepo da idu gospi u međugorje. ovako svi sarajevski, tuzlanski i zenički klubovi trebaju ići u međugorje da se poklone i pomole gospi da ih preobrati, insallah.
Vidi se da si nekakav primitivac koji nikad nije maknuo iz kuće,nedo Bog da mu se šta ukrade umro bi.Inače za tvoju informaciju,Međugorje je jedno veoma mirno mjesto,sa odličnim uvjetima za trening.Takođe i igrači hrišćanske vjeroispovijesti mogu otići na pomenuti hram..
Jer si jedan jedini.......
oprašite me ♡
volim te šemso
zeljooooooooooo sampion !!!!!!!!