Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naježim se kad od Manijaka cujem:*** borac *** banja luku
Jebem Borac, a Banja Luka je divan grad!
kakva je ovo bula gore na slici medju zeljovim navijacima...
Bula? Da li uopce znas znacenje te rijeci? Procitaj ponekad nesto bjednice komplexni, bolje ti je nego da se brukas.
sredio sam remi ovdje...
I to ako dobijete udaraj se nogom u guzicu. :P
platio sam ja ovim iz borca vec...to je nastimano...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jaooo gdje ste nasli ovu sliku :D :D :D PA PA PARANOJAAAAAAA JEBI ZELJO MALOG BORCA PA PA PARANOJA JEBI ZELJO MALOG BORCA!
Ne znas sta je ofirnije...ova slika il ta vasa pjesma ko da vam djeca iz obdanista pisu tekstove.
Al ne znas sta je ofirnije biti prvak 4 x zaredom il izgubiti od Kukesija, igrati sa potpunim amaterima jedva 2:1 ili je ofirnije slusati Husrefa Musemica kako govori :Nismo imali srece 4 :D Husrefe sreca te nasla :D Il ne znas jel ofirnije kad na stadionu koji prima 35 000 bude 1000 navijaca :D Pjesme su manje vise, svakome je njegova navijacka pjesma najdraza, al to je mislim veca ofiraza od nekog cudnog stiha.