Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA KUD\' ĆEŠ VEĆEG BANDITA OD TEBE, BlJEDNlČE PLATINI !!! ŠTIMAŠ UTAKMICE NA VELIKO, KRADEŠ UEFA-U, SARAĐUJEŠ SA KLADIONIČARSKOM MAFIJOM, PUŠTAŠ REPREZENTACIJU FRANCUSKE DA NEZASLUŽENO PROLAZI NA SVJETSKA I EUROPSKA PRVENSTVA, ITD, ITD, UTD, ITD...... FUJ, BlJEDNlČE !!!!
ee ti ces nekom rec da je bandit prevarent.... djubre smrdljivo
ma daj platini,ti ces da pricas o lopovima i prevarantima,dotjeraj sebe a onda pricaj o drugima
bas ste vi skupina cestitih cednih i postenih vlasnika fudbala....
A sta si ti \"Hocu da gledam Real-Barselona u finalu i Francusku na EP-u\". ? nego lopov i prevarant
tipicno umisljeni francuski klovn, zaljubljeni sami u sebe, isti onaj klovn sto ide iza G.dje Merkel misleci da je neko i nesto.
eh od tebe nema vecih korumpirani krusko
Dovoljno je što si - Sandžaklija. Nema ti gore kazne.
Poljaci vise kradu od ukrajinaca posto su katolici, a svi katolici vaze za lopove u evropi
mrsch pasche smrdljivo, htio bi se jos uvaljivat katolicima, jade iskompleksirani
@Sandzaklija natakarim ti mamu na muslimansku cunu, majmune!
svi katolici su banda
Ja \"poštenjačine\" platinija, ne bi on naštelio baraž Irskoj da joj vrati za Anrijev gol rukom, ma nema tih para! Čuj vlasnici hotela banditi! Pa u Budimpešti svi hoteli imaju istaknute duplo veće cijene nego inače za vrijeme trke formule 1, pa šta? Jednostavno - zakon ponude i potražnje.
Posrbica gori od Srbina.
Eto nek vi niste banditi i lopovi prvo očistite ispred svojih vrata gosp.Platini y.e.b.o.l.i te Blater tvoj y.e.b.a.č
Zasto evropa ne dzvoljava da cijene u Ukrajini budu iste kao u Francuskoj? Evropa ne dozvoljava da i drugi budu top destinacija? Mrsh konju jedan!
zna ko je mucko kolu XD