Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj frustrirajuce jel ima bolji od njih dvojice? nema zato misevi tisina
glupan ofirno navija za riberija
sta ce pa on mu je i sredio da dobije nagradu za najboljeg europskog igraca za proslu godinu...zlatnu loptu nije uspio da mu nasteli...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nije ti palo na pamet da je osvajaju zadnjih 6 godina jer su- najbolji? :)
qKLADITE SE I NIKAKO NE MOŽETE U PLUS? EVO NEKOLIKO SAVJETA OD MENE. Igram nogometne utakmice i to singlove (to mi je glavna igra na temelju koje vodim stranicu). Svi moji suradnici imaju moju potpunu pažnju i moja odgovornost prema njima je ta da svakodnevno pratim javne stranice, zatvorene i privatne forume, razne alate i stranice koje pomažu pri klađenju te izabirem najsigurniju utakmicu koju taj dan nađem. Nema dojava ali ima jakih informacija do kojih ne može svatko. I sam osobno sam veliki nogometni stručnjak pa znam odabrati i gledati ono najbitnije što se nogometa tiče. Neke stranice koje pratim moram plaćati jer se ne može svugdje imati besplatan pristup utakmicama. Prolaznost i zarada su na visokoj razini što vam objašnjava tekst i statistika na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
realno jeste frustrirajuće jako..Ali njih dvojica su najbolji igrači svijeta.Nažalost za sada im nitko nije ravan
zasluzeno cristiano osvojio nagradu... ipak je realu donio toliko trofeja prosle sezone,da nije bilo dvojbe kome nagrada ide....
Frustrirajuce je da si ti svake godine predsjednik Evropske nogometne organizacije (UEFA)
Pa dobro, ovaj Platini je providan i svi znamo razloge njegovog ne zadovoljstva al da je frustrirajuće što ova dvojica svake godine dobijaju nagrade, jeste. Trebali su onda samo njih staviti za kandidate. Ma svakako je ova nagrada smiješna. Jbte kao da golmani, štoperi i bekovi ne igraju fudbal. Samo Kanavaro dobi loptu i svi su bili iznenađeni na ceremoniji, pa i sam Kanavaro. Izgleda da neki uticajni likovi iz svijeta fudbala nikada nisu čuli za Maldinia, Del Piera, Zanetia i sl, fudbalske gromade !!!
Jbo ti i Messi i Ronaldo gospodju. Naštimaj jebo ti sve svoje da osvoji neki FRANCUZ majke vam ga pogane ... Mrš
Frustrijajuce je to da Francuska uvijek mora otic na SP ili na EP.
Sta ima Platini kako si ti ?
Ako je iko ostecen u prethodnih 6 godina sto nije dobio zlatnu loptu to je Xavi kada je osvojio sve moguce s Barcelonom i vodio Spaniju do titule svjetskog prvaka! Riberi je fenomenalan igrac ali znajuci da je ovdje rijec o individualnom uspjehu i uzimajuci u obzir da su mu konkurenti igraci koji daju minimum 60 golova godisnje bilo je glupo ocekivati da ce je on osvojiti!
Javio se pametni
Bolje bi bilo da Platini ne priča mnogo, jer ako mi počnemo pričati o njegovom namještanju da Francuzi prođu dalje na Svjetsko Prvenstvo neće biti dobro. Ima jako dobrih igrača ali nisu kao ova dvojica.
Trebao si namjestiti ovaj izbor da francuz bude najbolji kao sto si namjestio da Francuska prodje na zadnja 3 takmicenja. Messi je najbolji igrac generalno, ali je Ronaldo u 2013 bio najbolji.
MA je*o zlatnu loptu Ribery majstore nastavi kupiti glavne trofeje sa Bayernom. Opet osvojite LP i ostale trofeje ipak nogomet/fudbal je timska igra a ne invidualna.
Ko zasluzi, on i dobije :-)).
Nije frustrirajuce nego je realno. Ribery je Sa Ekipom dobar. Kao pojedinac ,osim brzih prodora nema tehniku i ljepotu driblinga koju imaju ova dvojica. Zao mi je Ribery, Jos pure u tanjuru ti je ostalo...