Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pazi im naslova.....
A naslova krv ti ljubim... Na šta bi to ličilo da Argentinski ili Brazilski portali ovako naslovljuju vijesti o fudbalu? npr: U evropskoj ligi šampiona sastaju se Neymarova, Rafinjina, Adrianova i Dani Alvesova Barcelona protiv Rafaelovog, Andersonovog i Fabiovog Manchester Uniteda. U ostalim grupama...bolje da ne nabrajamo...
Toliko neko forsira Zukanovića da je providno ko celofan. Pa ni dnevni avaz vam nije ravan u tom pogledu. Uz dužno poštovanje za Zukanovića ali nije Barezi da svaki drugi tekst o njemu i kako je Sušić se dobro zeznuo što ga ne zove u reprezentaciju. Jest dobar ali da je toliko dobar vala nije.
nas kralj...
Ako sad ne osvoji Roma, nece nikad.
Alo ljudi pa nije neymar a ne zukanovic nez sta ste zapeli za njeg
a "Džekin" shity popušio kuci. Vela Havle, i oni da osvoje LP. Nisu pare sve.
Pelegrini je to rekao.
za pocetak nek prodju grupu pa onda nek pricaju o osvajanju
Baš mi je drago da se Djura konacno progurao do prve postave , nakon nekoliko godina lutanja po drugoj ligi sad konacno izbio i u startnih 11 , dvije tekme za redom i to protiv kakvih ekipa , Intera i Rome. Svaka cast majstore.