Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo majstore
UTAKMICU NA NORVESKOJ TV (TV 4),KOJU SU PRENOSILI BIVSI NORVESKI REPREZENTATIVCI (NOGOMETNI EKSPERTI)KOJI SU PRIJE NASTUPALI U POZNATIM EU TIMOVIMA,SU PRIKAZIVALI DIREKTAN PRENOS UTAKMICE IZMEDJU OLIMPIJAKOSA I ATLETIKA,PA SU POSLIJE PRIKAZIVANI GOLOVI SA DRUGIH UTAKMICE GDJE SU PODVUKLI KAKO JE PRVI GOL ZA LION POSTIGAO MLADI 19 GODISNJI VELIKI TALENT \"SRPSKI\"FUDBALER MIRALEM PJANIC,(NAVELI SU GDJE JE PRIJE IGRAO)PRED KOJIM JE VELIKA KARIJERA...NAZALOST POGRESNO SU GA PREDSTAVILI KAO \"SRPSKOG\" REPREZENTATIVCA?!
Super! istina da ne posjeduje dovoljno agresivnosti, ali je mlad momak za 2-3 sezone ovo ce biti glavni igrac Lyona (koji vjerujem da ove sezone nema prave konkurente u francuskoj ligi), ako ga uspiju zadrzati u svojoj ekipi...sjajan igrac (napomenimo da je rodjen 1990, a u startnoj je postavi najbolje francuske ekipe)
bravo Pjanicu..
Gledao sam tekmu na TV-u sinoc i moram priznati da je Miralem igrao odlicno. Bez puno filozofiranja, sa jednim, eventualno dva dodira. Suvereno je kontrolisao igru terena, dijelio lopte, oduzimao... Sve u svemu izvrsno. Jedino bih mu zamjerio na manjku egoizma, dakle da ponekad ide sam do kraja a ne da velikodusno pronalazi suigrace koji ionako promase sansu.
mali je pogodio...... svaka čast
Bas mi je drago zbog Miralema, fantastican pogodak!!!
bravo majstore, odlican gol
dobar mali --- samo naprijed i malo više agresivnosti dobijamo Jermeniju i onda 2010