Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije isto igrati sa Ronaldom, Dzekom i Mesijem kao sa Hadzicem, Hodzicem i ovim ostalima iz Turske lige... Pjanke ti si nas ponos i tvoja lojalonst sto se tice igre za BiH je neupitna.
dzaba dobra kuca kad je na klizistu
Sve dok je čevapibna prvom mjestu,uzalud gledati vas...
Mozda i ti sa svojih 40 odes na neko prvenstvo kao Hamshik i Pandev. Ali zato trebas malo i trcati i igrati. I ti, a i ostale "zvijezde". Mada sumnjam.
@volis bih obici familiju pojest cevape ali potrcat ti je tesko
@MikiRubiroza moze on trcati i za 5 igraca, dzaba sve kad su uz njega 9 panjevi na terenu koji igraju po propalim livadama turske, bosne, saudijske arabe etc. Imamo 2-3 igraca koji nesto vrijede , sve ostalo neme veze s fudbalom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo momčino, kamo sreće da je malo više takvih.
Na pitanje BiH ili Barcelona je sve rekao o svom patriotizmu i bolje da ne dolazi vise
Mali Princ ti si gospodin ...
"sigurno da nismo smjeli izgubiti od jedne ekipe kao što je Iran, najviše iz razloga što smo individualno puno bolji od njih." Zemljo otvori se, kad će više naučiti.
Pjanicu pozovi ljude na glasanje,znam da te zaboli za nama al bilo bi lijepo. Svi ćute. Glumci,sportisti,pjevaci... zasto zastoo .
U ovoj izjavi, ako je Pjanke upotrijebio riječ " indikativno ", onda sam ja Ronaldo, novinarsko upakivanje izjave i dorada, vidi se iz aviona 🤣
Prije nekoliko dana ga pita novinar u Barceloni: šta bi više voljeli osvojiti SP sa BiH ili LP sa Barcelonom? Kaže ne znam šta bi rekao,teško pitanje. Pravi patriota bi dao tačan odgovor.
Koliko smo izgubi igrac kao sto ti da nisi bijo uporan nebi ni tebe zvali??Mi sami sebe unistvom, u svemu, ovi sad sto rade u Savez ti ljudi nemaju vezev sa Sportom!? Na kraju koja smo bijeda, da nemozemo, imati jedan novi stadijo, a falimo da smo sposobna, nacija!?🤦
@Helac ma sta kazes jadan 😁
Ja dokle smo dosli da je Mate jajalo ronaldo za ove protiv irana sto su igrali ili nas pravite budalama ili ste prodali tekmu sta je ba ono sunce ti kalajisano .
ma drži se ti pjanke nenine sirnice...to ti je jedina veza sa zemljom porijekla....
uvijek je neko ili nešto krivo za neuspjeh. sudija teren navijači hrana žena domar dosta više opravdanja. nikad igrač da priznaju krivicu i da kažem krivi smo nismo dali maximum.
čitao komentare na klixu pa se pravda, Pjanke ako i ovo čitaš, ma ništa pozdrav
Nema tu kvalitete. Kada odu Dzeko i Pjanic tek tad ce nastupiti crni dani. Treba pogledati gdje samo igraju ili ne igraju nasi igraci. Tanko je to sve. Mozda se pojavi koji klasni igrac. Za sad ga nema.
dodjete se slikati i pozirati ko vam vise vjeruje svega ti idi se slikaj nane ti
PJANICU NAPOLJE....PJANICU NAPOLJE.....PJANICU NAPOLJE!!!!