Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doktor
masina
Genijalac.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Samo tako nastavi da u Brazilu meljemo konkurenciju.
Sa Vrsajevicem,Hadzicem,Susicem,Kvrzicem,Viscom teško...
ma ti igraci ce imati najvecu motivaciju, ako se pokazu na W Cup transfer im ne gine sjetite se El Hadji Diufa kad ga Liverpool dovede samo zato sto je se na WCup pokazo, pa onaj Forlan inter ga odma kupi, ima ih jos ne mogu se sjetiti sad..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
uuuuuu je
Uglavnom Zgembo nije
pratim Pjanu dugo vremena i doista je za slobodnjake jedan od najačih. Ako je neko zapazio, čovjek od 20 utakmica napravi 2-3 pogrešna dodavanja, a skoro sve ide preko njega. nevjerovatno je kako sve to uspije iskontrolisati. živa legenda!
Glavni kreator igre u Romi
Jao jao jao novinari..Sta treba da znaci ova recenica u clanku: U 19. minuti Pjanić je poslao dugi pas iz slobodnog udarca, ali nije dobro naciljao i lopta je otišla u aut. 1. "Dugi pas". Namece se misljenje da je bio centarsut i to neprecizan.Sta je to bitno :D 2.Ako je pak bio sut,a neprecizan pa zavrsio u autu nije vrijedno valjda to pomena :D Nejasno,stvarno nejasno.Evo 5 minuta pokusavam opravdati autora clanka vrteci kombinacije rijeci u recenici ne bih li sklopio jednu prosto prosirenu recenicu koja bi imala smisla :)
doc.mr.dr.
error loading you tube embedding not allowed
dobro ovaj igra lopte,e
zuninjo je za tebe mala beba
gledao prvo poluvrijeme, obična patnja, nije roma mogla ništa samdoriji, jedini koji je nešto igrao i imao par zapaženih poteza je pjanić, ima dečko štiha...
To sve što si rekao važi do 25 minute. A ne do 45. Izvini ćeš.
je da su malo stisli, imali dvije šanse, ali nije to bilo ništa naručito, osim pjanićevih par minijatura...
Bravo Pjanke! FORZA ROMA!
legitimni nasljednik velikog franceska tottia... osatni u rimu pjana, to je klub za tebe... jos malo kapitenska traka ce doc, a kakva je cast i privilegija biti kapiten takvog kluba suvisno je pricati...
Sve dobro zboriš Prijatelju al kapitenska traka je predaleko i prevelik zalogaj.
Majstor.
Ma znam druze,al ako ostane jos nekoliko godina,mislim da moze imati tu privilegiju... Ima tu i De Rossi,koji je cijelu karijeru u Romi,i koji je zamjenik Tottia.. Bez obzira na traku, moje misljenje je da ne treba nigdje iz ovog kluba....
daj čovjeku diplomu doktorata iz slobodnjaka prosjek 10.0, bravo Mali Prinče samo tako nastavi aBd i na SP!!!
S.P.Q.R.
Napokon, da malo pritisak padne sa njih... :)
Prvih 25 min blijedo loše. Onda se ubacilo u brzinu pa i dvije više. Pjana mi je odigrao možda i najbolju do sada partiju. Parma u odličnoj formi. Možda je i dobro što se onda odgodi. Bologna ce biti utakmica istine vjeruj meni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)