Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto \"robija\" ti znas ima li Pjanic pojma,et ljudi u Lyonu ludi i glupi,ti si talenat sigurno.I ko je ovdje uopste napravio usporedbu Ibisevic-Pjanic pa da ti takav komentar das???
to je samo moj san a ne i realnost ali nastavit cu i dalje da sanjam
ma baljica je zenula povreda.. baljic bi rasturo u realu da s enije povrijedio i fino ga je krenulo go je jedan zabijo aal onda teska povreda..
gledaj mu iPhone-a :D
pjanic ce biti nas najbolji igrac svih vremena poslije susica, zivi bili pa vidjeli
Priznajem da bih više volio dočekati da zaigra za Barsu. Kako god, neka zaigra za Real i dobrim promoviše Bosnu i bosansko. Samo, pitanje je da li bi ga Real kupio, nakon slučaja sa Baljićem. :)
Jimmy, šta je tu čudno? ofenzija (l.offensio) navala, napad, napadanje, nasrtaj; vrijeđanje, uvreda
ofEnziva veceras, sa ofEnzivnim igracima. ozezi sa-x alee
kakav pjanic ovaj mali pojma nema vjerujte meni ibisevic je za njega pele
sretno Pjana pa da i akbgd zaigras u Realu
otad?