Nogomet
0

Pjanić: Sanjam budućnost u Realu

Totalsport
Foto: Sarajevo-x.com
Foto: Sarajevo-x.com
Miralem Pjanić, ofenzivni 19-godišnji vezni igrač francuskog Lyona i reprezentacije Bosne i Hercegovine, ne skriva da mu je velika želja u karijeri jednoga dana zaigrati u ''kraljevskom klubu''.

Pjanić je pozornost nogometnih skauta privukao još u vrijeme dok je nastupao za Metz. Prošle godine je sa sedmerostrukim francuskim prvakom Lyonom potpisao petogodišnji ugovor, koji ga za Gerland veže do 2013. godine. No, Pjanić već gleda i dalje od toga, barem u mislima.

  • Volim madridski Real kojeg sam počeo pratiti u vrijeme Zidanea i Ronalda, od tad mi je to najdraži klub i uvijek će mi i biti. Volio bih jednoga dana i zaigrati u Realu, zašto ne? U Lyonu mji se događaju mnoge dobre stvari u karijeri, ako sve bude i dalje bilo dobro, jednoga dana bit ću Realov igrač - najavljuje Pranjić u razgovoru za casinoweb.org.

Francuska štampa je proteklih dana izvjestila o zanimanju Barcelone za Pjanića. Stoga ne bi bilo iznenađujuće ukoliko bi dva najveća španjolska kluba krenuli u utrku za dovođenjem perspektivnog bosansko-hercegovačkog napadača.