Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roma moze osvojiti bajramski turnir i to samo ako Zeljo i Sarajevo izadju s veteranima, potpuno ispravna odluka Pjanicu, Juve je medju najjacim timovima u Evropi, samim tim i na svijetu.
Roma je obećala trofeje kao i ti što si obećao da ćeš dati sve od sebe za reprezentaciju :D
Treba biti i realan, sa Lulicem i Medunjaninom pored sebe i sporim Dzekom i Ibisevicem naprijed tesko da moze mnogo napraviti.
@mariijuana onda budi realan pa pogledaj Island i njihovu reprezentaciju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i ti si obeco da ces za repku sve dati i sta bi tanko pjanke sretno ti u juventusu tu bi i ja titule dobijo
To toti nikad nije svatio.
Trebo si Pjanke preci u Barsu jal Real! Tamo bi i sa klupe trofeje dobivo!
Davno je Pele rekao da dobrog igraca krasi brzina i sut. Pjanic je jedan genijalac sa manom, moze kvalitetno da igra samo kada mu se napravi prostor i kada nema strogog flaster igraca. Sto se tice defanzive, skoka i duela tu je deficitaran, kao i svi nasi igraci. U vaznijim utakmicama veliki timovi ne mogu sebi dopustiti luksuz da se ijedan jedan od igraca svercuje i ne daje doprinos u odbrani. Bojim se da ce jos dosta utakmica presjediti na klupi.
obecanje ludom radovanje
Hajde, barem s Bosnom baraž prođi, kad ti je toliko teško bez titule!
nek si otisao al bolje ti je malo i suti....previse pricas u zadnje vrijeme.....nonstop si u novinama i dajes intervjue kao da si Paris Hilton....de malo sad igraj pa se koncentrisi na Grcku.....
Prodana duša made in Kalesija.
Sto znaci Roma je lagala.