Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@nedimko: a ti si neka zesca pedercina pa ocjenjujes izgled igraca kad gledas fudbal.
Miralem sa svojih 22 godine je postigao što Modrić nikada neće, igrao je u dva nogometna velikana Lyon i Roma, ima tehniku, pas igru i slobodnjake neuporedivo bolje nego Modrić, još mlad, a tako mnogo postigao, Roma je samo usputna stanica, on kada bude prelazio negdje to će biti Real ili Barcelona, ali to će se brzo zavrsiti, jer je igrač koji vrijedi, a neće se natezati ko neki, što nasilu žele da ih neko kupi..
@as Ne budi gl.up molim te.Shvati da je Zeljo ostvario taj uspjeh u bivsoj Jugoslaviji,ako cemo tako Crvena Zvezda je osvojila LP. Sarajvo je NAJUSPJESNIJI tim iz BIH u Evropskim tekmama,izbacili smo timove s kojim se mozemo pohvalit,a koga je to Zeljo izbacio u zadnjih 20.god???
@Aksi Smrdis mi na sku.tora jer normalni pravi hrvat nikad ne potcjenjuje Bosnu kao sto ti,naravno ja priznajem da su Hrvati u fudbalu,rukometu,kosarci bolji al sve su to nijanse....
ak0 je 4 pretkolo veci uspjeh od poulufinala kupa uefa ok onda je sarajevo najuspjesniji klub uevropi nema dalje, budalo celik ima 3 evropska trofeja samo ih ne spominju na sva usta ko vi vase pretkolo
A koga ste vi to oderali ikada jadna majka i tima.
pa živi bili pa vidjeli, za fudbalsku repku garantujem da bi vas oderallii oderaliii
kad sve to imate, imate i svoj portal pa odje*i na miru.. već sam ti rekao pos*rem se i na tebe i na sve to što si nabrojao..
Olimpijske igre, bih 20 sportaša u povjesti hr 20 medalja :),. NOgomet, hrvatska 7 od 9 velikih natjecanja, Bih 0 od 9 i vi bi na dobili. lol pa nas prvoligas rijeka je vas nakanturao, koja sprdacina
Pose*em se i na tebe i na sve hrvate i hrvatsku, je*o vam Tuđman svu familiju, idi na svoj portal ustaški pa se*i sa braćom ciganima.. Nije u sportu sve, ima nešto i u umjetnosti, filmu, muzici... Nobelova nagrada, Oskar, Eurosong(3. mjesto).. Nobelovu nemate, Oskar nemate (nemate ni glumce, sve vam naši bosanci glume u filmovima), Eurosong uvijek ste zadnji i šta da pričamo.. EDIN DŽEKO NAJSKUPLJI I NAJPLAĆENIJI IGRAČ BALKANA SVIH VREMENA!
čujem dobri ste u košarci, ali smo vi dokazano bolji, zadnja tri meča ste popušili i to u periodu dvije godine, poklopi se ušima, i u fudbalu bi vas olešili da se gdje susretnemo..
Vi nas derete u nečemu? Lollk, pa vi ste nagora sportska nacija na planetu? U čemu nas derete u prijateljskoj košarci? Najgore je što nemate priliku da nas derete kad jedino što vaši sportaši igraju su kvalifikacije i baraži. U nijednom, ali nijednom sportu vas nema na velikim natjecanjima. Evo npr kad spominješ košarku, vaši mladi su ušli u A skupunu i vi ste to slavili kao najveću uspjeh vaše zemlje. Isti ti naši mladi su prvaci europe i to kod nas nitko ne doživljava. Nama to jednostavno nije neki usopjeh jer smo naviknuli na puno veće stvari. Jad i bjeda... Dok ne prođete baraž može vas biti sram išta komentirati, mi smo za vas velesila u svim sportovima.
hehehe najgora smo sportska nacija al vas deremo u svemu u čemu imamo reprezentaciju...košarku vas deremo redovno,a što se tiče Modrića taj jado je poznat samop vama hrvatima u španiji niko ne zna za njeg,a u Madridu svako zna Pjanića jer ih je on izbacio iz lige prvaka prije tri godine.... a što se tiče engleske lige dovoljno je reć da je Džeko u prvoj sezoni utrpo ČETIRI GOLA u 90 minuta četvorici hrvata u totenhemu :D Dalje da ne pričamo...modrić da valja nebi se smuco po forumima,davno bi bila slika s dresom Reala...i upalite malo eurosport evo Ibišević dva gola zabi...
Ustašo, ako ti nisi čuo, čuo je Cristiano Ronaldo kad ih je svojim golom izbacio iz lige prvaka.. Tako je isto i Edin Džeko NAJSLUPLJI I NAJPLAĆENIJI IGRAČ BALKANA SVIH VREMENA zgu*io Crotenham kada su tamo igrali i Modrić, Čorluka, Kranjčar. . . Ubio ih, zavukao 4 komada, tu se vaše sile fudbalske nisu ni čule.. zato pssst..
Nije lahko biti žrtva agresije, dok je lahko biti agresor, nije lahko iznova sve praviti, dok je lahko biti sportska sila... ALI KAD DOĐE FINALNA ODLUKA GORE KOD ONOGA KO ĆE POŠTENO DA SUDI, TADA VAMA NEĆE BITI LAHKO..
Pjanić bolji od Modrića, Heh, tek prije 2 mjesesa sam čuo za ime Pjanić a pratim nogomet godinama, lol. Ja kužim da ste vi bosanci i da je on po vama najbolji igrač na planeti ali budimo realni za pjanića je malo tko čuo u svijetu nogmeta i takvih u svakoj zemlju u erupi ima jedno 30. Uostalo umjesto da mi laici procjenjujemo kvalitetu igraća najbolje da odemo na transfermarkt.de i pitamo što stručnjaci misle. Hm, zanimljivo, oni kažu da je modrić 4 puta bolji igrać. Ajd dobro, ipak ste vi bosanci najgora sportska nacija na planeti i službeno pa je razimljivo da su vama obični igraći bogovi.
@ds 1)Sarajevo ima vise trofeja od Zelje u EX YU :) 2)Sarajevo je NAJUSPJESNIJI klub iz BIH u Evropi :)