Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je messi ovo cuo odma mu pozlilo :D
Fakat, eno ga povraća non-stop.
Samo Allaha se bojimo!!!
Mislim da se protiv Argentine ne smijemo kurciti i diciti onom svojom parolom "mi uvijek igramo ofanzivno", dajte molim vas malo takticnosti Safete selektore, morat cemo malo defanzivnije, moramo ici na kontra napade protiv Argentine, ako se otvorimo sta mislite da stvarno imamo kvalitet u odbrani da zaustavimo Mesija, Aguera i Higuaina?
dobrodosao nazad iz banovica:-)lijepo je te vidjeti:-)
heheh hvalaa :**. Banovase me dusmani na pravdi Boga :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta vam je? Ne boje se nasi naravno ali NAZALOST Argentinci su bolji. Ne bojim se ni ja potuci nisakime ali to ne znaci da nebi pao u prvoj rundi :) Ja se vise bojim sudija nego Argentinaca
ma sta ima da se bojite nece oni da vas biju tamo..uvalice vam 7 komata i to je to
Mi ćemo tebi uvaliti jedan. Dovoljno.
kako ti znas da je jedan dovoljno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
eee moj Pjaniću.... ne bojim se ni ja profesora pa možda prođem, možda padnem na ispitu jbg... tako i vi :-)))
Haha, evo zatvorise komentare na onom clanku o Amri. Jebiga :)
dzeko poslo milju maraka
Ma Dzeko je ostavio Amru, sad voda i prasi Semsu. Zna covjek sta valja.
I ne treba da se bojite.Pjanke ti moras da odigras ovo prvenstvo perfektno ako zelimo u drugi krug.Moras u 3 utakmice da budes na najvecem nivou kao i ostali.Sretno Zmajevi.
DA SE NE PLASITE NE BISTE PRICALI .... FUJJ VI STE OGAVNI
Ti se nemaš čega ni plašiti jer vas nema nigdje... Papak.
Pa taj Messi i taj Aguero će biti naši najbolji igrači, ja navijam da oni započnu meč. Prvi povraća k'o konj, niko ne zna šta mu je, a drugi mjesecima nije odigr'o čestitu utakmicu za Man City do dana danasnjeg. Mislim, fakat uz njihovi lošu odbranu neće nikakav bed biti da ih nabijemo u one gubice cigojnerske sa jedno 5-6 nula.
najveci je problem sto cemo odlucujucu utakmicu onu protiv nigerije igrati na temperaturi 35,40 stepeni sa uzasnom vlaznoscu u zraku...to ce itekako vise odgovarati afrikancima... a protiv argentine su nam relativno male sanse da izvucemo bod ...ali ko zna , cuda su moguca....hajmo bosnooooooo
...jakog protivnika treba respektovati...naše tipično balkansko bahaćenje nam se uvijek obije o glavu...
to volim to cijenimo ... !!
'ta ce Argentina! Ozbiljno. Ima da ih zatvorimo u sredi i sta ce ta 3 naprijed.
RUSIJO!
Nema straha. Pokorimo Marakanu :-)