Težak protivnik, ali šansa postoji
0
Pjanić: Možemo eliminisati Portugal!
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to Pjanicu zabit ces ga ti iz slobodnjaka sa 30 metara pa ce biti loooooooooooooom
brata mi momak fino kaze...*ebo portugal,imaju oni dosta rupa,samo je to vise psihicki strah od proslog puta..samo treba na greskama uciti,gdje smo prosli put kiksali da to sad def. promijenimo...Pjana kralju nas samo optimisticno Zmajevii ponosni smo na vas !
ma bas me briga koje je igrac nacionalnosti dok on voli i postuje ovu zemlju i zeli da dadne sve od sebe na terenu
pjanis je strasljiv igrac, napolje sa njim, trebamo ljude koji se ne plase dvoboja, kostur ekipe, igra fudba, a nema ni 60 kila, baletan
realno portugal je jaca i zrelija ekipa, ali ljudi MOTIV je cudo i ako nasi momci zista zele osvetu za prošle utakmica- prolazimo sigurno !!!!!
Za Maletića si MOŽDA upravu, jer je relativno novi na terenu u repki, ali opet sumnjam, jer sjetimo se onog njegovog gola kad nam je trebalo...,ali eto moguće je da bi mediji nešto prosrali, ali za Misketa, pa to je uz Džeku najomiljeniji igrač reprezentacije i šta god ali šta god uradio brzo mu se zaboravi i idemo dalje! A Papac, pa to je veličina u svakom smislu riječi i zato non serare, jer ti ne vidiš igrače, nego samo njihova imena! Drugo, šta mediji mogu i za Spahu reći, kad i nije sigurno da je bio baš penal, a i dečko je žuti dobio na čistu miru!
iako nemamo pretjerane srece .... cak i pored toiga sto bih cesto nailazi na postavenu nogu od svih institucija .... treba biti realan i reci ako ne mozemo pobjediti jedan veliki tim kao sto je portugal cemu onda takm icenje uopste.... ja vjerujem kada bih napravi pravi rezultat i pokosi jednog od najboljih i to na nacin da ih ne mogu ni sudije ni fifin mali izvuci.... onda smo spremni za euro. nadam se da ce taj tim biti portugal i da ce vrisnuti ispod prljavih noktiju nase reprezentacije... ovo sa prlčjavim noktima je gadno, ali mislim da je vrijeme da nasi pocnu grebati i ujedati ako treba :D
što ćemo bolan q.u.r.a.c eliminisat???????
A Bošnjaci imaju više argumenata da navijaju za Tursku nego Hrvati iz BiH za Hrvatsku jer u R. Turkoj živi preko 5 miliona Bošnjaka : Izmir, Istanbu,l Bursa, Yalova... Ali mi ipak više volimo svoju Domovinu BiH od \"rezervne\", za razliku od pojedinih primitivaca !!!
Kada gospoda iz Z. Hercegovine počne poštovati državu u kojoj živi i u kojoj su rođeni, rado ću navijati za komšije , reprezentaciju R. Hrvatske, bez obzira sa kim bude igrala izuzev naravno moje Domovine BiH. Iako sam Bošnjak -musliman, nikada ne bih poput nekih primitivaca navijao za npr. Tursku a protiv svoje Domovine kao pojedini škutori ili čete !!!
Prije svega trolu nije muslimanska reprezentacija iz Sarajeva, nego bosanskohercegovačka reprezentacija, koja jeste pretežno Bošnjačka ali u BiH su i onako Bošnjaci relativna većina i to je logično! Drugo ni jedan bosanski Srbin ili Bošnjak neće navijati za Hrvatsku protiv Turske a zašto bi navijali za Hrvatsku kada Republika Turska više poštuje suverenitet moje Domovine BiH, od bosanskih Hrvata iz Lištice ili Z.Mostara. Tamo su zastave Hrvatske kao da nisi u BiH ???
Prije cu navijat za hrvatsku nego za tursku., toj ciganiji turskoj je mjesto u aziji nije u evropi,BOSNA za vjek vjekova,sveti ljiljan na srcu i stecak ! .. kakav hdz sta baljezgas,gdje zivis,sta citas..
Da odgovorim ovome trolu Protiv Turske - svo Bošnjačko stanovništvo će navijeti za Tursku protiv Hrvatske. Možda djeca iz miješanih brakova budu drugačijeg mišljenja ali većina će navijati za Tursku protiv Hrvatske zbog Dragana Čovića i njegovog spletkarenja. HDZ je uspio svoje glasačko tijelo okrenuti protiv države u koj su se rodili i odrasli. HDZ je poslao navijače protiv Želje u Sarajevu da naprave belaj. Iskreno nemate šta tražiti od Bošnjaka, nama je Turska bliža po vjeri, a i po jeziku, doduše i u vašim jezicima ima turcizama. Bosna i Turska u srcu ostalo na k....
sandzos druze, tvoji su illi ispal ili igraju sa Ceshkom - nemas ti sta Pjani govoriti :))
plasis se dvoboja, napolje iz reprezentacije
Pjanic je malo polijen,ima super tehniku ali ne pretrci 100 metara u 90 minuta a u fudbalu su najvaznije borba i trcanje. Ali mlad je,pa ce valjda nauciti jednoga dana.
Sto ovo Pjanicu gloova biježi hahahaha