Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
heheheheheheh
Fakatinho slazem se sa tobom,samo haveru,loma rukopis popravi,zakri je
ok prf slazem se sa tobom dosta ali ni j a te ne kupujem proizvode nikako, i ne ide mi u glavu taj siroki brijeg zivi od sarajeva i dr nasih gradova u kojim se kupuje njihova roba, pa svaki veci proizbvodjac umjesto da ima zastupnika i uvoznika u sarajevu ima ga i sirokom brijegu e pa necu da kupujem to sr.... hocu da su uvozniic nasi ljudi a ne neki skutori koji pucaju na nasu djecu i bogate se na nas racun dosta je vise skutorije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da si iz Sa, bio bi rodjen, a ne rodZen.
Mrze me i pljuju jer sam tu,rodzen u Sarajvu
sta, tek sad??? pa ja njihovo ne kupujem vec godinama i mislim da je to pravi nacin da ih vratimo tamo gdje im je mjesto - na polja i livade. zalosno je sto imamo gomilu nekih kvazi-patriotra koji kad se nesto ovako desi pozivaju na nekakve osvete i slicno a sigurno je i pola tih navijaca na putu do sirokog popilo par karlovackih i popusilo pola kutije ronhila.
BOJKOT SVIH PROIZVODA KOJI SE PROIZVODE U SIROKOM BRIJEGU, ILI SE UVOZE PREKO ZASTUPNIKA IZ SIROKOG BRIJEGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!