Magath želi bh. reprezentativca
0
Pjanić ide u Wolfsburg za 12 miliona eura?
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjanic kod magata ce postat najbolji igrac Bundeslige
E ako ti je Lyon i francuska liga \" konj\" onda ti pojma nemas o nogometu !
sve najbolje Miralemu, ali ja mislim da on nije kapacitet da postane igrac svjetske klase. Volio bih da grijesim.
Pjanić zaslužuje veći klub od Wolfsburga,ali pošto je mlad neka ode kod Magatha kod kojega će sigurno napredovati i onda može u većem klubu igrati u prvih 11.
ide u klub koji se bori za opstanak,sto mu to treba,a prije par godina mogao u barcu arsenal itd.. steta,bolje ti je u lyonu
E ovoga jade. Bolje mu je sjedit na klupi u Lyonu nego ici u onu propast sto ce mozda u 2. Bundesligu. Zar nisu Lazio nudili 13 miliona? Cito sam to negdje.
Felix pravi novi šampionski tim. Neka Mire požuri. I neka se spremi za mučenja koja priređuje stari Vuk. Nije jednostavno letjeti u vrhove Bundeslige.
Wolfsburg \"pravi\" novu ekipu. Pjanić bi se sjajno uklopio,i Magaht bi od njega napravio igrača SVJETSKE KLASE.. Sine idi i usreći se u NAJBOLJOJ ligi Evrope,pored Engleske
Wolfsburg ce opet biti prvak - naravno, samo s Pjanicem. Magath zna sta radi.
Bundesliga je jaca od francuske lige , lyon polako propada treba otic.. Pjanic je mlad nek odigra par sezona za vukove dobro otice on u veliki klub mozda bayern :)
Redakcijo SA-X jos ga u KIRGISTAN niste selili
i ja idem za arsenal igrat.
S KONJA NA MAGARCINU !!!!!!!!! CCCCCCC