Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino :) nadati se da ce Meša uraditi ono sto je Safet trebao.... DATI COVJEKU ŠANSU!! A sto se tice ove liste....svi znamo da je Pogba za klasu bolji od svih.
Pjanić vječiti talent. Sa 30 godina će biti talent.
Zasto ne pisu o velikom nasem talentu iz Intera,mali je zvijer od igraca i placen je cak 5 milioma €ura. Zove se Slino Amidzin Susic
pjanic je novi Lars Ricken...vjeciti talenat
pjana maestro
Po našim novinarima Pjanić je mlad 10 godina on ima 24 godine i to su srednje godine za fudbalera Prestanite faliti naše igrače , kako ste ih počeli hvaliti oni više i ne igraju!!!
Djurica treba sto prije u reprezentaciju. U italiji u mladjim kategorijama ima nekolicina nasih momaka od koji je jedan fantastican veznjak lijevak koji dobrobro igra glavom i vec ima izuzetan slobodni udarac. Djete je 98 godiste i 196 visok.
samo cu reci Muhamed Bešić...
bolji su icardi,insigne,el sharawi,destro znači nije među 20 pjanić al realno
Odkad Pjanke igra,covjek bi reko da mu je 40 a ne 24god
sta je sa tinom zaboravili ste ga
Haha ali cuj Djuric, a i ti talijani su u qurcu. Kad se covjek sjeti nekadasnjih talenata i ovih sad, place mi se
Za ove naznalice fudbalske, Djuriceva vrijednost je pola miliona €, a ima 24 g. Ove sezone 1 gol, za 3 sezone u drugoj ligi, desetak golova, a sjetite se samo kakve je nekad samo Parma talente imala: Nesta, Bufon, Canavaro, Thuram, Veron, Chrespo itd itd, a sad ovi talenti, nemam rijeci. cao
pa nabrojani svi do 24 godine koji su zaigrali ove sezone
Oni će biti talenti do 35. godine kako su krenuli.