Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Levatina nek pjeva i place sa serifom konjevicem
Ufatila ga meza 😂😂😂
Cijena je svima pala isto to nije nista novo u jeku pandemije, mene brine sto je on pao maximalno pogotovo sto se tice reprezentacije
Koji ofsajd, sudija yebbo mater svoju.
dohaka mu serif ccc
Pa i nije imao puno opcija, Juventus ga htjeo prodati Barcelona ga kupila gdje problem, a to sto je slab to je druga stvar, malo ko moze zablistati u Barceloni i drugi prije nhega su pali u tum klubu.
Ko igra za raju a zanemaruje taktiku ......
Svi su ionako pretplaceni, ko ih ‘ebe.
I opet će imat za šta platiti režije
Sad ce njega Tuzla City primiti ko svog brata :) Makar ce ovako vidjeti lopte
Pjanke krenuo kao Dzumi izgleda
Barcelona ubica fudbalske karijere
Pjanic bio standardan gdje god da je igrao: Lyon, Roma, Barcelona...igrac milimetarsko preciznih dodavanja koji je rijesavao utakmice sa 2,3 poteza uz koji majstorski gol iz slobodnog udarca. Nije po ukusu trenera a nije ni Barcelona jedini klub na svijetu...spasavaj se i bjezi Pjanicu u drugu sredinu makar uz Serifovu pratnju...bice nafake aBda i sretno ti majstore.
Koeman ce sahraniti Pjanica, gotov je.
...Pjanke angažovao Đido Movu da traži Šerifa da mu repa vrati...nestao Rifše u havi ko Koperfild...
Nogomet je biznis, od samog početka je njegov transfer bio samo dio tog biznisa. Trampa igrača,a nema love, lova samo na papiru. Inače on nije kalibar za Barcu, mnogi su to izjavili a on potvrdio.
Novi Mesut Ozil.