Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naš najbolji igrač, ljudska veličina i fudbalski genije!
A uz sve to jos i Bosnjak.........
jos da zna penal zabiti, i proci igraca iz kiparske lige...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
KAKVA GOLCINA, SVAKA CAST MIRE !!!
Pjanketov jedan k'o Dzekina dva :D
Šta reći, koju posluHu porati :D
NAJBOLJI KLADIONIČARI!! PROFITABILNA i jedinstvena metoda klađenja!! NE dojavama i prevarama, samo poštenje i rad!!! Mjesečna zarada preko 1000 eura!!! Uvjerite se i sami: http://rentabilnost.blogspot.com/ =Na stranici vam je i mail pa ih možete kontaktirati za dobivanje listića!!
Dobro pjanicu kad ces ti kod nas poceti davati slobodnjake! Zadnji koji ti dade it slobodnjka biješe protiv gane ,koliko me sjecanje sluzi! A sto se tiče razigravanja u ligi prvaka ti napravi najvise pasova , bio si noslilac igre, kod nas ti to bas ne ide! mozda nemas prostora, mozda si bio u sjeni misimovica, ali ocigledno je da ne pruzas pratije u repki koje pruzas u romi, mislim zalaganje tebe kao pojedinca nije bas na nivou onogu koje imas u romi, da ne bi ovi hateri poče li pricu da ovdje nema s kim igrati. Pricamo o zalaganju
Protiv Belgije, repriza ovog gola... ABD. :)
SVAKA CAST MIRE
Nigdje informacije da je Domzale dobio Goricu 3-0 i tako nakon deset kola ima 9pobjeda i jedan remi u gol razliku 15-0! Akapiten ekipe je Horić i on im je stub odbrane, a danas je i gol postigao! Al eto Susicu to nista ne znaci...
donio mi je 60 km na klad :))))))) hv Pjanke
Svaka njemu čast, al' je li ko ovu laž pročitao, umalo se ne onesvijestih od količine laži u 4 pasusa.
https://www.facebook.com/305565699467736/photos/a.305591372798502.78070.305565699467736/847574851933482/?type=1&theater
doktor fudbala .
Virtuoz koji se ni kriv ni dužan izgubi u Sušićevoj postavci, nažalost.
ne spominji ime teleta, molit ću lijepo!
jedan od nasih najbolji igraca, iz naroda, skroman ! naprijed momcino !
nek'e, da je izjednacio, suskavac bi imao alibi i rekao bi " pa eto, dali smo dva gola i igrali smo izjednaceno s kvalitetnim kiprom " !
Sandži druže, Nije Pjanke promašio penal, nego je golman odbranio a to je velika razlika.
.nestranacki::: nije on bolesnik kao ti
Bravo maistore!
kakva je ovo IGRACINAAAAA
Dr. mr. za slobodnjake