Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove sto pisu da trebaju reprezentativci da daju pare.. Pa sta je vama ljudi? De malo mislite, pa jesu li Dzeko, Begovic, Pjanic humanitarne ili socijalne ustanove? Pomagali su oni mnogima i hvala im; al zar nije malo bezobrazno na ovakve clanke i njihove izjave pisati kako treba da daju pare a ne prazne rijeci? Pa i ti ljudi citaju sto pisete i mislite o njima, razocaravajuce je vidjeti koliki broj osoba spominje njihov novac; umjesto da se okrenete nasim politicarima i institucijama drzave i entiteta da se od njih ocekuje i trazi.. Stvarno nam je drustvo dno dna..
Nas mali princ dusa od covjeka ❤
Nemam ništa protiv ovog momka, ali njegovo (a i od ostalih selebritija i dragih im starletica) mišljenje/osjećaj, o bilo čemu, ne vrijedi ništa više od onog koje ima neki nepoznat čiko koji ne može ništa uraditi da se stanje promijeni (na bolje).
zali Boze koga nema ,uzima ono sto valja od ljudske vrste. a ovo sto je ostalo je goli sljam...
Divan si ti decko Gospo'če
Veliki sportista ali prije svega VELIKI GOSPODIN. Naš VELIKI PRINC !
Iskusite jedinstven način klađenja uz rentabilne parove koji uvijek donose DOBITAK!! Najbolji i najprofitabilniji bloger!!! http://rentabilnost.blogspot.com/
Jebi se i ti i tvoje kađenje