Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E volio bih vidjet koja budala ce dat ove pare za ovog Pata. Ovaj Bale vrijedi beskonacno, genijalan je i mlad.
Miralem Pjanić je do sada skupio 2% glasova, a na ovom linku možete pomoći našem reprezentativcu kako bi ostvario što bolji plasman: http://www.tuttosport.com/sondaggi/calcio/risultati-979/Vota+il+Golden+Boy+2010+di+Tuttosport?ok=true
jes da ne volim njemce..al ovaj Thomas Mu:ller je od njih trenutno najbolji i pokazao je najvise na svijetskom prvenstvu!... vrijednost na transfermarktu mu je 35 miliona sto ovi ovdje lazu...je druga stvar
I Marko Marin je rodjen u bosni Bosanska Gradiška
krkic ne vrijedi vise od 3 miliona. balu je skocila cijena na nekih 28-30 m . patova realna je oko 30-35 sve ostalo manje vise tacno s tim da bi hazard bio na 2- 3 mijestu samo da igra za neki jaci klub!
kakav bale pato vrijedi preko 70 mil , ako si znao da je ponuda odbijena od strane man city to znaci da vrijedi i vise ... bale odigra 2 utakmice dobro i odmah 50 mil lool kad je pato igro bale nije znao sta je fudbal.
Bale sad vrijedi ko svi oni zajedno
a sad će kiša
http://balasevic.weebly.com/
bale sad 50 miliona
4 igraca s nasih prostora, Pjanic, Marin, Jovetic, pa et i Krkic ima nase gene :D:D
Adem Ljajić( 19) i Neven subotić (21) ?