Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Riberi je zasluzio Zlatnu loptu zbog svega sto je uradio s Bayernom ali ako bi gledali individualni ucinak fudbalera onda bi je i ove godine trebao dobiti Messi. Riberi nikad nece biti bolji od Messija a ni Ronalda.
Ribery je zasluzio samo zbog titule i trofeje ( sto je po meni timski a ne individualni uspjeh) al da kazes da je bolji od Messija ili ronalda u 2013 god onda si lud evo frajer opet hattrick zabio dao preko 60 gola ne mozes to uporedit ni sekunde :D ta 2 su sa drugog svijeta da ne postoje pa ajd ribery izvoli zlatna lopta al ova nema sanse
http://www.youtube.com/watch?v=jFZT0P51vHA
Cuj Pogba :)
u pravu je covjek,dosta je bilo prevaranta i penalda,sada napokon nagrada ide u prave ruke,.,.
Nijedan nije ni blizu Messiju i Ronaldu....
Pirlo,igrac koji je zasluzio barem jednu zlatnu loptu,a nece je nikad dobiti :)
Poceli su smarati sa ovim Frankenstainom. Ok.Imao je odlicnu sezonu sa Bayernom ali da je igracki kvalitetniji od Messija ili Ronalda nije.Definitivno ni blizu.On ne odskace od svojih saigraca toliko koliko ova dvojica i tu je poenta.Bayern je sila i bez Riberya dok su Barca i Real dosta slabije ekipe bez ovog dvojca.
Potpuno ispravno
Napokon realan komentar.