Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pirlo svaka ti dala za onaj potez
Kakva igračina...sramota me što prije nisam obraćo pažnju na Pirla,jer ne volim Italijanski fudbal pa ih i ne pratim nešto,al on je tu...odrađuje lavovski dio posla,mozak ekipe,genijalac....Nisam neki fudbalski superznalac,al Pirlo nimalo ne zaostaje sa Xavijem ili Iniestiom,kakva klasa,kakva igračina....strašno.
http://www.youtube.com/watch?v=76M-rPqN16c
dr.Andrea Pirlo objasnio je onim preplacenim englezima neke stvari
i nas piski je to radio i bolje. http://www.youtube.com/watch?v=cRER8FrTGT8
http://www.youtube.com/watch?v=u3uAurHNHDg Pinto kralj :)
napisao sam i dao lnik zna se legendarni velikan antonin panenka
pravi i orginalni mjastor koji je izumio ovaj potez legendarni antonin panenka http://www.youtube.com/watch?v=h691aLXMRjA stari majstor kapa dolje orginal je orginal, a svi drugi su samo blijede imitacije veliki nogometasi su u davna vremena bili sada su samo manekeni, a pirlo je jedan od starih velikana
NAVIJAC SAM ITALIJE NEPAMTIM KADA JE ITALIJA IGRALA OFANZIVNO. DA NAPADA 120 MIN. ZASLUZENO U POLUFINALE. ALI SE NECE NESTO NAIGRATI PROTIV NIJEMACA.
koji majstor jbt...
PO KO ZNA KOJI PUT SE POTVRDILO ONO ŠTO I ENGLEZI ZNAJU A TO JE U ENGLESKOJ FUDBAL IGRAJU STRANCI A REPKA TARABA I TO GODINAMA NIJE TO SAMO EKSCES TO JE POSTALO PRAVILO DOBRO SU DOGURALI I DOVDE
arogantni englezi su opet dobili lekciju iz fudbala os talijana. Jos jedna stvar je sigurna, kad prof.dr. Fabio Capello sa ovom ekipom engleza nije uspio napraviti veliki rezultat, onda to ne moze niko na svijetu. A kamoli ovaj deduka Roj Hodzson, koji nebi mogao voditi ni prosjecn0og talijanskog B ligasa.
bolo po.s.erem ti se u usta bolo po.s.erem ti se u usta bolo po.s.erem ti se u usta bolo po.s.erem ti se u usta bolo po.s.erem ti se u usta bolo po.s.erem ti se u usta bolo po.s.erem ti se u usta bolo po.s.erem ti se u usta bolo po.s.erem ti se u usta bolo po.s.erem ti se u usta
Jao sto se Hart brukao sa onim grimasama sinoc.
Ovako samo majstori mogu reagirati na ovakjo vaznoj utakmici ! SVAKA CAST PIRLOOO !!!
Bravo komsije:)
Pirloto je odavno igracina,jednostavno igrac koji igra glavom,sa prefinjenom dugom loptom,tacnim udarcem i sve sto krasi jednog igraca danasnjice,mislim sa 34 godine kao da tek pocinje,pravi vodja,preporodio Juve,evo sad diriguje igrom repke.Prednost njegova je sto je zadnji vezni,igra vrlo defanzivno a onda brzo prelazi u ofanzifu,jednostavno uz njega se svi mogu proslaviti,bravo majstore,steta cekala se panjenka da se o tebi progovori.