Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alene, dobro nam dosao Bosna je uz tebe
ne rise dubrovcanski hejteru. Pola repke su vam bosanci i hercegovci.
Ne bi mu ni babo igrao za BIH da je imao mjesta u Hrvatskoj...nema nista od ovog. Moze samo cevape pojesti kad dodje, baklava desert.
samo da uradim \"copy\" \"paste\" sa hr portala: Naravno, potpuno je legitimno da Halilović ipak odluči igrati za BiH iz osobnih razloga. Štoviše, donese li takvu odluku bilo bi ga licemjerno napadati, jer nismo li upravo mi godinama reprezentaciju pojačavali igračima (braća Kovač, Šimunić, Rakitić...) kojima je srce reklo „domovina mojih roditelja prije zemlje u kojoj sam rođen“.
alene oprosti, alene oprosti
A NISMO GADNI BILI DOK SMO VAM GLAVE SPAŠAVALI OD SRPSKOG NOŽA NI PRIJE ŠEZDESETAK GODINA A BOGME NISMO GADNI BILI NI DOK SMO VAM BOSNU OSLOBAĐALI U OLUJI , A BOGME NI DOK SMO 200 000 IZBJEGLICA HRANILI I DALI SPAS PRED RATOM.SAMO U MOJOJ KUĆI JE BILA ŽENA I NJENO DVOJE DJECE IZ ORAŠJA. CCC
Prvo, dečko je rođen u Zg-u odrastao je kao purger. Drugo, tu je njegova ekipa i društvo, Treće, Mamić mu je šef i on će mu odredit gdje će igrati. Četvrto, Prije godinu dana odbio je poziv BiH i prihvatio Hrvatske mlade repke. Peto, Hrvatska je reprezentacija brend i ima rezultate i normalno da ima prednost pred BiH. Šesto, Alen je ipak hrvatsko cvijeće i nemoj te se nadati ničemu!!!!!!
To je jos jedno od \"cuda\" kakve proizvode mamicevi novinari. Da on valja bio bi vec u mesalli, za milju eura mamic bi ga prod\'o odmah. Pusti price, Snjzana...
gadne ustase
kada čitam komentare poturica,dobijem poriv za veliku nuždu
Ihracu za moju zemlju Hrvatsku ,ja se stidim svoga muslimanskog porijkla
BOSNA JE TRENUTNO BOLJA OD HRVATSKE rvati surduknem vam u ocnu duplju
@BBBdubrovnik nas kapiten Spahic je rodzeni Dubrovcanin i rekao je Hrvatskoj ne. Sve dok je Hrvat u Bosni Hrvat bit će uvijek i Bosanac u Hrvatskoj Bosnjo nas.
pa kako će bosanski hrvati i srbi igrati za bih kad navijači te bih nosaju turske i arapske zastave i maltretiraju im uši sa svojim vjerskim pokličima
ne uzimamo mi vama igrače neg,o nijedan hrvat iz bih neželi igrati za bosansku reprezentaciju,niti doživljavaju bosnu kao svoju državu
E neće tako biti ako Bog da!!!!!!!! BiH će se plasirati na SP u Brazilu, a Hrvatska i Srbija neće.Neće čak ni do baraža. Belgija prva,a Makedonij adruga(u baražu). TIRU-LIRU u BRAZILU!!!! Hajmo Bosno Bosno, Hajmo Hercegovino.
ako ga ti sa vakim cvikama nemos nagovorit onda ga neco niko