Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veoma mi je drago što je prošao Chelsea i apsolutno ne volim Barcelonu, ali želim Piqueu brz oporavak. Ne mogu da vjerujem da pišete takve komentare tipa \"umri\".
Ti si retardiran!
Zaboravili ste napisati da ga je Drogba laktom udario prije nego je izasao iz igre!
Zubizarreta aktiviraj se ne mozes biti gori od kloca Victora Valdesa
izlijecit ce njega ga Šaćira :D
Ma nafakasi ovaj Chelsea,tamo bila precka stativa i ovdje isto iz penala precka,pa opet staitiva i jos 1000 sansi,al nece lopta u go.... 100% sam siguran da je Pique igrao da ne bi ispala Barca,al sta ces SUDBINA !
em udario i Drgobu i prosao bez kartona... a sudija jedva cekao da izbaci jednog igraca, pa mu i to bilo malo.. sat bez igraca i na kraju i penal,
ovaj valdes nikakva dobra nije donio barci veceras. Em je primio golove em povrijedio svog igraca
Mmmmm, Pique je vrh, a tek ono medju nogama sto ima... :)
DROGZILLA!
Jeeeebo vas je Real :)
umri Pique i to jos veceras, grobar ti se obradovao!
CHELSEA SAMPION !!! hahahahahahah tooooooooooooo slavimo pobjedu YEAAAAAH