Imaju sve što je potrebno
2
Pique: Možemo osvojiti sve
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za to se pita Hattrickonaldo
Ma nema u LP niti jedan klub koji se moze suprostaviti Barceloni.Ovaj komentar @ahhha je cista ljubomora.Bolji su od Reala koji je jedini klub koji moze doci blizu Barce.A jedini klub koji Barca ne voli u LP nije tu tako da >>>Titula je 100 % Barcelonina -Objektivno!
mozete al u q.rcu,mozete jedino u primeri nesto uzeti al u LP nemate sanse,ima masu boljih klubova....
TUGA I NEVJERICA .
LABNO ZELJO KITU .
daj te split sto je oderao zelju,,zeba ima dao 4 komada
Split - zeljo 4-1 mene stid
U centru skandala koji je potresao fudbalsku javnost posljednjih dana da je namješteno blizu 400 utakmica širom Evrope našao se Manchester United i srbijanski mafijaš, pišu engleski mediji.