Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma vi ce te zaratit, al u pravom smislu, bice to elclasico sve dozvoljeno pucaj s cim oces, dobijate lovu i jbe vam se van terena,a vi ko telad uzivajte u tim carima fudbala i tom bogastvu koje dobijate
i ona prica o penalima ne pali. prosle sezone Real 13 Barca 11. Samo da ne pocnete opet pricatii o nekim ciframa od 30 penala.
jel to taj pritisak na suce ? Mislim na domacu ligu kad Barca vise nije htjela da ima kontakta sa medijima zbog nekorektnog sudjenja. Zar jedan klub smije preko medija vrsiti pritisak fudbalski savez. A sto se tice lige prvaka nije vas samo Mourinjo kritikovao vec i Wenger, Allegri i jos pokoji trener. Slucajnost vjerovatno. Ali toga se vi ionako ne zelite sjecati.
o čemu ti ? ukucaj na google Guardiola: "Za neuspjeh necemo okriviti suce" jel to taj pritisak na suce ? mene samo interesuje šta bi tek mourinho radio da se barci desi u jednoj sezoni toliko sudijskih previda u korist barcelone ili protiv reala on bi sinko cijeli svijet digao na noge!
Pique je četnik, on je iz svog džepa dao 500.000 eura za srpski četnički pokret u Americi jer mu je rodica udata za srbina, ko ne vjeruje nek provjeri
Mozete sd vi dislajk ,ali vas pola ne konta sta je htio reci. On govori protiv el mundo deportivo koji je oduvijek na strani Barse kao sto je Marca ili AS na strani Reala i govori kako to nije dobro,jer nista time ne postizu,Murinho se nikada nece promijeniti,ali misli da bi se novinari trebali :S
zelio je reci da je murinho primitivan te da su i katalonski i madridski mediji subjektivni sto se tice barce i reala! :)
Posteno, mada se moze izdvojiti par situacija kad ste vi koristili medije da povecate pritisak na sudije kao prosle godine kad ste zaostajali dosta bodova za Realom. Eno u ligi prvaka je to sasvim dobro funkcionisalo. Da ne spominjem kako je kad izvucete los rezultat kao one zalbe na los teren Milana ili dovlacite cifute na stadion da bi promovisali Barcu. Moraju se prihvatiti i lose strane biznisa.
Shakira, pametniji si kad sutis, ne znas ni ti sam sta si htio reci...