Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidara je KING... Nije mu novac na prvom mestu... Poznata je priča o njegovom saigraču iz CZ koji je nažalost preminuo i Vidara kada je prešao u Mančester pozove oca tog svog preminulog druga i kaže mu da mu je prebacio neki novac, da je to želeo da uradi... Prebacio čoveku oko 200.000e čovek zanemeo... https://sportal.blic.rs/fudbal/medjunarodni-fudbal/nemanja-vidic-ocu-preminulog-fudbalera-zvezde-uplatio-novac-bankarka-coveka-pitala-znate-li-koliko-para-imate-foto/2023080318285953920
Problem je zato sto vrijedis mnogo vise
pa 16 miliona za godinu, njih ima jedno desetak u strucnom stabu, moda i vise. I sad od tih 16 miliona oduzmi nekoh 30-40% za porez i sad to podjeli na 10 , i to i nije neka velika cifra.fizioterapeuti i ti kondicioni treneri zarade mozda 5000evra mjesecno, onaj japanac mozda ima 10000, i ti ostali treneri izmedju 5 i 10.000evra piksi oko 80.000 mjesecno. to mi i nije neka ogromna cifra.
Ovdje sam na strani Vidića, jer čim on zaobilazi savez i ljude u širokom luku, znači da ne želi da ima posla s kriminalcima.
Problem je što si Vučićev pušikurac i što perete pare nizašta.Polizički poltroni bez stida i časti
a pocemu je vucicev ? i koje pare peru? kako i koliko? odakle ti te informacije? Ni jednom nisam cuo neku izjavu o vucicu i politici sa njegove strane, a to sto se vucic gura i fotografise sa njima u avionima i autobusima itd, to nije do piksija i reprezenacije vec do vucica. Sta svi pljujete Piksija zbog vucica i drzave ebote, mi smo totalno puko narod.
Slabo ti to pratiš majstore.Pa vidiš da im je mafija u Savezu kao i kod nas.Politika drži sve u svojim šakama,nedozvoljavaju sportistima da se približe savezu već guraju nekakve ojebine. Pa jel tebi normalno da trenerski anonimus koji je radio i Kini ima tolika primanja? Sve je fino napisao Vidić i opet nejasno 🤷
Stojkovic lopuza bjelosvjetska
Srbin jesam, ali Piksi je od mene izgubio svako postovanje na SP protiv Svajcarske kada je psovao majku šiptarsku, dzibercina klasicna koja je ukaljala nas obraz, a pri tom je izgubio taj mec.
Ti si Bosanac majstore
Јеси Србин, ко што је Џингис Кан Србин!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Strasan igrac al ko trener tanak a men's cini i ko cojk nije nista bolji..