Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smeta mi za Modrica, a i sam Ivica Osim je rekao ko je Modric ustvari..... Iskreno mislim da je Kranjcar dvaput bolji igrac i uz Petrica najbolji hrvatski fudbaler. A kad vec uplices Allaha dz.s, lijepo procitaj El-Fatihu i vidi sta Allah kaze za one poput Modrica - zalutali.
pije maca poceo je trositi drinu jedinu zavrsio mu dzeko edin i drogbi i njemu
cuo sam da ovaj momak pije sok od nara... i tako to...
Sta ce Tottenhamu jos jedan veznjak!?!?? Mislim da je gotovo sigurno da Kranjcar prelazi sad u Everton ili Newcastle. jer, to se nagadje vec suze vremena.
Sada smo prejak i COME ON YOU SPURS !!!
zar nije u celzi trebao da prede
nadumak pa Modrić je tamo neprikosnoven i sjajan je momak jel ti smeta što nije naš stvarno neznam koji vam je zato mi i nemoremo niđe jer nas dragi Allah kažnjava jer smo zavidni i pogani,a tako smo i zaslužili jer smo ljubomorni.
MODRIC je tamo BOG....ahahahahahahaa
Modric klupa. ahahahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhhhhhhhahahah