Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke pravom treneru koji je u ovoj ligi sa prosječnim igračima i budžetom od 300 milja KM uzeo trofej koji Sloboda nije za 97 godina.
Kostalo vas 20K. Sad opet slazite kada obecate. Dva kluba iz sjeveroistocne BiH u evropi, bas lijepo. Sarajevo nza sljedecu godinu neka se priprema sa Slavijom i Olimpikom
Petrovic = Ranieri
A ti misliš da smo mi ludi. Kup vam se štimao preko Radničkog iz Lukavca, penala izvan 16m u Širokom i ove lakrdije na kraju.
Predlazem Pitarima i Manijacima da zajednicki kupimo košpa i kokica i zajedno gledamo evropske utkmice.
Petroviću, ovi te možda nisu skontali šta znači da se stavi KLAUZULU o izlasku u Evropu. Možda su pogrešno skontali. Kao Nikola Nikić kada je tražio ulicu i broj od tog KVORUMA (od njega mu zavisilo hoće li dobiti pare) pa konto da je neki čovjek u pitanuju. Evo to je na 4:00 https://www.youtube.com/watch?v=_-tjMYI4FfM
Petrovicu , jedes govna, mjesec se prije po cijeloj BIH pricalo ko osvaJA KUP.
Zavrsice ko Modrica!
Nista protiv debelih osoba ali on se bavi sportom. Svsta.
Svaka tebi čast ljudino, ali ne potpisuj za Sarajevo... ovdje se ne igra fudbal, ovdje moras uprljat ruke!
Punac im naštimao! hahahahaha
trener koji svojom pojavom ima autoritet a i zna svoj posao
Dobar si loće.
Svaka čast