Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To nista ne bi moglo biti ostvareno bez Vas Petrovicu. Cist primjer kakav treba da bude jedan trener.
Cestitke od Hordasa nek ste srusili skutore !
Jao kako mi je žao portala sportsport.ba sinoć su već sastavljali text o porazu Želje, marš gnjide
E kako ste ga pljuvali na početku... A ja fino rekao, dajte čovjeku vremena da se prilagodi, i evo dokaza o onome o čemu sam govorio. Petrović babo!
Aferim Petrovicu!
Drago mi je zbog Misketa :) Samo rezultat fali a doci ce i to s vremenom. Sve najbolje pa vidimo se na derbiju, nadam se u borbi za prvaka :) tvoj drug Pitar :)
Odlično, perfektno, savršenp! Samo da Vas zamolim ako ovo čitate (ili neko od vaših asistenata), nemojte, ko Boga Vas molim, više vraćati Aleksandra Kosorića u početni sastav bez velike velike nužde! Sve jasno, kapiten, vako nako, gore dole, samo više nemojte ako baš baš ne morate. Mislim da je svima jasno zašto. Unaprijed zahvaljujem u ime svih navijača najtrofejnijeg kluba u BiH.
@AntiQ Nemam stvarno ništa lično protiv čovjeka ali je on trenutno Željin najgori igrač. Današnja utakmica je to pokazala. Nije bilo utakmice u kojoj je on igrao ove sezone da nije napravio jednu (nerijetko i više) kardinalnu grešku koja nas je koštala.
Bravo Zeljo nek ste unistili taj nakaradni skutorski klub na otetom Velezovom stadionu !
Cestitke Petrovicu upucuje i Bake- Aferim Slavko zemljace, tako to rade pravi beogradjani i smederevci!
petrovicu nadao sam se jos davno da ces preuzeti kormilo moga voljenog tima...i tako i bi...ti si dr mr strucnjak za fudbal...