Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
finale prije finala..prognozirao sam odma finale Fra-Ger ali steta sastase se u polufinalu inace 2 najjace ekipe na turniru po igracima...imaju opasne iskusne igrace i jedne od najboljih mladih igraca u ovom trenutku..ko prodje osvaja..nema tu puno sta pricati..usput aj Njemacka :)
valja sad protiv Švaba😂
Sreca Francuza pa Island nema odbrane.
Island fakticki ide kuci kao pobjednik.Mi nismo nigdje dosli.Odmaramo se.
I nije petarda.Petarda je 5-0
Bjez'te noge - pos*a vas gu*ica. S oprostenjem.
Oj penala kod Evre ko kuca. Samo cekam sta ce im Svabe uraditi, volio bih da ih ponize nesto poput Brazila u Brazilu, ako je moguce, ako Bog da.
Svabama je dobro dosla ona jaka utakmica protiv Italije jer su tu i testirali snagu i sve dok Francuska je imala slab tim i nisu uopste pokazali nesto jer ne mozes protiv Islanda pokazati neki kvalitet i da budes pun sebe zabili smo 5 komada jer je Island...vise bi im odgovaralo da su imali jaceg protivnika ..ovako ce uci u utakmicu mozda puni sebe poslije ove pobjede sto ih moze kostati..uglavnom finale prije finala
Mislim da ce Svabe sa pola sange dobiti Francuze. Nafurane glave, nesto kao Belgija. Mislim da ce Portugal tamo otici do finala, preiskusni su, iako Weles igra mnogo brze od njih.
sudija još samo krišku francuzima da pomaže i to je to...sramotno suđenje
Kaže selektor hajmo malo košarke igrat
Je li lijepo biti Evropina drolja , cist penal sudija kaze ne ne
a laaa iii jee baa ššš eeeeee..... ....na jebasson....